De cadeaukaart van Plein.nl

Plein.nl is de afgelopen jaren flink gegroeid. De eigen cadeaukaart van GivaCard is hierin meegegroeid en wordt goed ingezet voor extra klandizie.

Plein.nl streeft naar de nummer 1 in dagelijkse verzorging

Plein.nl heeft alles in huis voor de dagelijkse verzorging. Ze streven ernaar om binnen 24 uur de benodigde producten thuis geleverd te hebben. De afgelopen jaren heb ze enorme stappen gemaakt. De eigen cadeaukaart is hierin meegegroeid en wordt goed ingezet voor extra klandizie.

Hoe het allemaal begon

Op een zolderkamer in Rotterdam is in 2003 de informatieve website Tandartsplein.nl ontstaan. Hier kon je terecht voor alle specialistische informatie rondom mondverzorging. Drie jaar later wordt het platform uitgebreid met een webshop en was het tijd voor uitbreiding.

Vanuit een pand in Rotterdam is de groei doorgezet naar Plein.nl. Vanaf 2013 zijn de categorieën binnen Plein uitgebreid en in 2019 groeien ze verder met een nieuw magazijn en kantoorruimte. Elk dag wordt er hard gewerkt om de nummer 1 in dagelijkse verzorging te worden. Plein.nl heeft een 100% focus op verzorgingsproducten en als online pure player hebben ze meer dan 20.000 producten op voorraad. Daarnaast zijn ze voordelig geprijsd en nemen ze het gedoe van sjouwen met je spullen weg.

Cadeaukaart plein.nl

Van kortingscode naar professionele cadeaukaart

Sinds oktober 2020 werkt Plein.nl met de cadeaukaarten van GivaCard. Voorheen drukten ze kortingscodes op flyers. Vanuit Plein.nl waren ze op zoek naar een nette oplossing om een Plein cadeaukaart uit te kunnen geven.

We hebben nu een leuke cadeaukaart die besteld kan worden. Ook zetten we de cadeaukaart regelmatig in bij winacties en koppelen we deze aan acties op de website.

De cadeaukaart wordt bij Plein.nl veelal ingezet bij acties. Zo ontvangt bijvoorbeeld een klant bij aankoop van € 35,- aan Unilever producten een cadeaukaart met € 7,50 shoptegoed voor een volgende bestelling. Hiermee creëer je klantloyaliteit. De cadeaukaart is hiervoor ook als artikel in de shop opgenomen.

De online betaalmogelijkheden bij Plein.nl worden verzorgd door Buckaroo. GivaCard en Buckaroo werken al jaren samen en dit zorgt voor een juiste en goede koppeling. We zien nu een stijgende lijn in cadeaukaart verkopen.

Wanneer je als ondernemer snel wil starten is het proces met GivaCard heel snel opgezet. Daarnaast is het online kopen van een cadeaukaart zeer makkelijk voor de klant.

De toekomst bij Plein.nl

Plein.nl heeft een enorme groei doorgemaakt en heeft een zeer grote en uitgebreide webshop neergezet. Ze wensen de nummer 1 online aanbieder te zijn in verzorgingsproducten. Het komende jaar zullen ze hard gaan werken aan de naamsbekendheid en wensen ze nog harder te groeien.