ONZE OPLOSSING

Maak jouw online aanbod compleet!

Meer potentiële klanten trekken naar jouw webshop of huidige klanten nog beter bedienen? Breid je online aanbod uit met een eigen cadeaukaart. Tevreden klanten kunnen zo hun positieve ervaring met jouw webshop delen met familie en vrienden, wat jou weer nieuwe klanten oplevert. Met een cadeaukaart maak je jouw online aanbod compleet!

Waarom een cadeaukaart toevoegen aan je online aanbod?

JOUW CADEAUKAART

BeTheGift

BeTheGift regelt het gehele proces voor je: van het ontwerp van jouw cadeaukaart tot en met het activeren en verzilveren. Zelfs de totale afhandeling en administratie nemen wij voor onze rekening. Zo heb jij nergens omkijken naar en hoef je je alleen te focussen op dat waar je goed in bent: een optimale klantervaring voor jouw webshopbezoekers.

Succesverhalen van onze webshophouders

Wij werken al veel samen met jouw collega's. Dit vinden wij natuurlijk fantastisch! Daarom delen wij graag hun succesverhalen met jou.

Onze volgers en fans zijn op zoek naar producten van ons team voor zichzelf, maar kopen ook cadeaus voor familie en vrienden. Met de cadeaukaart sluiten we aan bij die behoefte.

Tom van Team Jumbo-Visma

Wanneer je als ondernemer snel wil starten is het proces met GivaCard heel snel opgezet. Daarnaast is het online kopen van een cadeaukaart zeer makkelijk voor de klant.

Robin van Plein.nl

Eenvoudig verzilveren via Payment Service Provider

Wanneer jouw cadeaukaart is ontwikkeld, zorgen wij ervoor dat deze kan worden ingezet als betaalmiddel. Wij linken de cadeaukaart aan jouw huidige Payment Service Provider, zodat deze via de bekende weg te verzilveren is. Zo hoef je niet te werken met kortingscodes en voorkomen we dat je afhankelijk bent van e-commerce software.

Koppel BeTheGift met je webshop!

Wij koppelen de cadeaukaart aan jouw huidige Payment Service Provider, zodat deze via de bekende weg te verzilveren is.

Werkwijze

Werkwijze BeTheGift

Let's meet
Look & feel
Way to go
Partners for life
contact

Vrijblijvend met ons een potje kaarten

Benieuwd wat GivaCard voor jou kan doen? Je bent nooit te laat. Je bent gewoon fashionably late to the party.

Bel ons +31 263 79 43 76