ONZE OPLOSSING

Maak jouw online aanbod compleet!

Meer potentiële klanten trekken naar jouw webshop of huidige klanten nog beter bedienen? Breid je online aanbod uit met een eigen cadeaukaart. Tevreden klanten kunnen zo hun positieve ervaring met jouw webshop delen met familie en vrienden, wat jou weer nieuwe klanten oplevert. Met een cadeaukaart maak je jouw online aanbod compleet!

Waarom een cadeaukaart toevoegen aan je online aanbod?

JOUW CADEAUKAART

BeTheGift

BeTheGift regelt het gehele proces voor je: van het ontwerp van jouw cadeaukaart tot en met het activeren en verzilveren. Zelfs de totale afhandeling en administratie nemen wij voor onze rekening. Zo heb jij nergens omkijken naar en hoef je je alleen te focussen op dat waar je goed in bent: een optimale klantervaring voor jouw webshopbezoekers.

Succesverhalen van onze webshophouders

Menig webshophouder durfde de samenwerking met ons aan. En daar hebben ze alles behalve spijt van! Daarom delen wij graag hun succesverhalen met jou. Lees hier de ervaringen van ondernemers die je voorgingen.

Onze volgers en fans zijn op zoek naar producten van ons team voor zichzelf, maar kopen ook cadeaus voor familie en vrienden. Met onze eigen cadeaukaart sluiten we aan op behoefte van de doelgroep.

Tom van Team Jumbo-Visma

Wanneer je als ondernemer op korte termijn wil starten met het uitgeven van je eigen cadeaukaart is het proces met GivaCard heel snel en gemakkelijk opgezet. Dit geldt niet alleen voor jou maar ook voor je klanten!

Robin van Plein.nl

Eenvoudig verzilveren via jouw Payment Service Provider

Jij wil natuurlijk ook dat jouw cadeaukaart professioneel in jouw webshop kan worden verzilverd. Wij werken met de meest gangbare PSP's zoals Pay.nl, Buckaroo, Adyen, MultiSafepay, Ingenico en Mollie. Dat is wel zo veilig! Daarmee is jouw cadeaukaart een officieel betaalmiddel in plaats van een soort kortingscode en zijn we meteen onafhankelijk van webshop-platformen.

Koppel BeTheGift met je webshop!

Wij koppelen jouw cadeaukaart aan jouw huidige Payment Service Provider, zodat deze via de bekende weg te verzilveren is.

Werkwijze

Werkwijze BeTheGift

Let's meet
Look & feel
Way to go
Partners for life
contact

Vrijblijvend met ons een potje kaarten

Benieuwd wat GivaCard voor jou kan doen? Je bent nooit te laat. Je bent gewoon fashionably late to the party.

Bel ons +31 263 79 43 76

Veelgestelde vragen over een eigen cadeaukaart

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.