ONZE OPLOSSING

Jouw onderneming inpakken met BeTheGift

Met BeTheGift realiseer jij jouw eigen giftcard systeem. En met “eigen” bedoelen we: volledig in jouw huisstijl en afgestemd op jouw onderneming. Of je nu een restaurant, kledingwinkel of kapsalon hebt; wij denken met je mee en geven advies op maat. Zo kunnen jouw klanten hun positieve ervaring delen met hun netwerk. Binnen no-time is jouw klantenkring vergroot! Met jouw cadeaukaart verdien je alle liefde en energie die je in je zaak stopt weer dubbel en dwars terug! Dus waar wacht je nog op?

Zij maken al gebruik van BeTheGift

De kaarten op tafel!

Een transparante en hechte samenwerking is de sleutel tot succes. We leggen de kaarten dus maar direct op tafel, zodat jij precies weet wat je van ons kunt verwachten. En dat is veel! Want met ons giftcard systeem kun jij zorgeloos je eigen cadeaukaart uitgeven zonder omkijken te hebben naar de verkoop of afhandeling. Dat doen wij voor je.

Snel en eenvoudig je cadeaukaart uitgeven met BeTheGift

De eerste indruk telt

Naast het regelen van de verkoop en afhandeling helpen wij jou ook met het promotiemateriaal voor jouw cadeaukaart. Op deze manier kun jij je cadeaukaart op een actieve en mooie manier presenteren in jouw zaak. Want laten we eerlijk zijn, het is toch het visitekaartje voor nieuwe klanten en je kunt maar één keer een eerste indruk maken! Als je die eerste indruk dan hebt gemaakt, wil je dat de rest ook soepel verloopt.

Eenvoud en snelheid

BeTheGift is zo ingericht dat klanten simpel en snel online hun saldo kunnen inzien, makkelijk cadeaukaarten kunnen kopen en hun cadeaukaart meerdere keren kunnen verzilveren.

Sectoren

Succesverhalen van onze klanten

Wij houden ervan om samen te werken met ondernemers! Met trots delen we dan ook de succesverhalen met jou. Bekijk hier de succesverhalen van onze klanten.

Met de cadeaukaart vergroten wij niet alleen de naamsbekendheid, maar ook de klantretentie in de (web)shop. Daarnaast hebben we met het giftcard systeem van BetheGift veel beter inzicht in de hoeveelheid verkochte en verzilverde cadeaukaarten.

Romy van ZOO&ZO

Marketingtechnisch gezien werkt de cadeaukaart fantastisch! De kaarten zijn professioneel en we geven de klanten echt iets moois mee.

Vivian van Hotel & Brasserie Katoen

Onze volgers en fans zijn op zoek naar producten van ons team voor zichzelf, maar kopen ook cadeaus voor familie en vrienden. Met de cadeaukaart sluiten we aan bij die behoefte

Tom van Team Jumbo-Visma

Voor een professionele uitstraling wenste we een mooie, fysieke giftcard. Een cadeaukaart die echt leuk is om cadeau te geven. Daarnaast was er wens voor een gedegen giftcard systeem.

Dennis van Vuur&Rook

Alles gaat automatisch. Elke transactie wordt goed geregistreerd. De cadeaukaarten van BeTheGift geven ons overzicht en duidelijkheid. Ook alle informatie is duidelijk. Het is echt een fijne samenwerking

Maria IJstijd IJssalons

Waarom een cadeaukaart?

image-big

Waarom BeTheGift?

BeTheGift is de meest persoonlijke oplossing op het gebied van cadeaukaarten. En dat is maar goed ook. Je geeft namelijk niet alleen een cadeaukaart maar ook een stukje van jezelf cadeau. En omdat er maar één zaak is zoals die van jou, doen wij er alles aan om jouw unieke klantreis zo eigen mogelijk te maken. Zo maken we jouw cadeaukaart, ook écht van jou! Hoe we dat doen?

Daarom BeTheGift

Be my guest

Jij blijft ondernemen. Wij regelen de rest.

Ontwerpen van jouw cadeaukaart en verpakking

Koppelen met jouw huidige apparatuur

Veilig verkopen en verzilveren, online en offline

Rapportage verkochte en verzilverde cadeaukaarten

Periodieke evaluatie en verbetering

Werkwijze

This is how we do it

Let's meet
Look & feel
Way to go
Partners for life
PUSH widget

Direct online je cadeaukaart verkopen

Je eigen cadeaukaart online aanbieden op je eigen website is ook zo geregeld. Met de unieke cadeaukaart widget PUSH zijn je cadeaukaarten binnen no-time verkocht. Met slechts een paar drukken op de knop ontvangt de klant via je eigen website snel jouw cadeaukaart per e-mail of per post.

Laten we samen jouw sector opwaarderen

Wij weten als geen ander dat elke sector uniek is en om een eigen aanpak vraagt. En dus geven we advies op maat!

contact

Vrijblijvend met ons een potje kaarten

Benieuwd wat GivaCard voor jou kan doen? Je bent nooit te laat. Je bent gewoon fashionably late to the party.

Bel ons +31 263 79 43 76

Veelgestelde vragen over BeTheGift

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.