ONZE OPLOSSING

Jouw cadeaukaart op het menu

De kers op de taart. Tevreden gasten zijn het uithangbord van jouw onderneming. Wanneer zij hun positieve verhalen delen met vrienden en familie groeit jouw naamsbekendheid. Maar dit leidt niet direct tot actie. Een cadeaukaart wel. Een cadeaukaart geeft net dat extra duwtje in de rug, dat vrienden en familie nodig hebben om zelf eens een tafel te reserveren. Binnen no-time veranderen tevreden gasten in ambassadeurs en heb jij er nieuwe reserveringen bij.

Waarom een cadeaukaart op het menu?

JOUW CADEAUKAART

BeTheGift

BeTheGift regelt het gehele proces voor je: van het ontwerp van jouw cadeaukaart tot en met het foutloos activeren en verzilveren. Zelfs de totale afhandeling en administratie nemen wij voor onze rekening. Zo heb jij nergens omkijken naar en hoef je je alleen te focussen op dat waar je goed in bent: jouw gasten een onvergetelijke service bieden.

Succesverhalen van onze horecatoppers!

Wij werken al met veel van jouw collega's samen. Dit vinden wij natuurlijk fantastisch! Daarom delen wij graag hun succesverhalen met jou.

Marketingtechnisch gezien werkt de cadeaukaart fantastisch! De kaarten zijn professioneel en we geven de klanten echt iets moois mee.

Vivian van Hotel & Brasserie Katoen

Alles gaat automatisch. Elke transactie wordt goed geregistreerd. De cadeaukaarten van BeTheGift geven ons overzicht en duidelijkheid. Ook alle informatie is duidelijk. Het is echt een fijne samenwerking

Maria IJstijd IJssalons

De allerbelangrijkste oplossing die GivaCard ons biedt, is het wegnemen van de fraudegevoeligheid van een handgeschreven cadeaubon. Daarnaast is het overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en heeft het een mooie en professionele uitstraling.

Geert van Vrijthof 16

Altijd en overal te verzilveren

Laat gasten jouw cadeaukaart verzilveren op de manier die hen het beste uitkomt. Van verzilveren aan de bar, bij de receptie van je hotel tot aan het verzilveren aan aan tafel. Met BeTheGift biedt jij jouw gasten altijd en overal de beste service.

ONZE KOPPELINGEN

Koppel BeTheGift met je favoriete hardware

Met BeTheGift leveren wij je de software die nodig is voor het op- en afwaarderen van cadeaukaarten. Hierbij sluiten we op de apparatuur die je al hebt.

image-big

De service van BeTheGift

Registratie verkochte en verzilverde cadeaukaarten

Gratis baliedisplay

We koppelen met je huidige apparatuur

Maandelijkse rapportage

PUSH-widget voor verkoop via je website

Werkwijze

Werkwijze BeTheGift

Let’s meet
Look & feel
Way to go
Partners for life
contact

Vrijblijvend met ons een potje kaarten

Benieuwd wat GivaCard voor jou kan doen? Je bent nooit te laat. Je bent gewoon fashionably late to the party.

Bel ons +31 263 79 43 76