ONZE OPLOSSING

Jouw cadeaukaart op het menu

De kers op de taart. Tevreden gasten zijn het uithangbord van jouw onderneming. Wanneer zij hun positieve verhalen delen met vrienden en familie groeit jouw naamsbekendheid. Maar dit leidt niet direct tot actie. Een cadeaukaart wel. Een cadeaukaart geeft net dat extra duwtje in de rug, dat vrienden en familie nodig hebben om zelf eens een tafel te reserveren. Binnen no-time veranderen tevreden gasten in ambassadeurs en heb jij er nieuwe reserveringen bij.

Hierom een cadeaukaart op het menu

EIGEN CADEAUKAART LATEN MAKEN

BeTheGift

BeTheGift regelt het gehele proces voor je: van het ontwerp van jouw cadeaukaart tot en met het foutloos activeren en verzilveren. Zelfs de totale afhandeling en administratie nemen wij voor onze rekening. Zo heb jij nergens omkijken naar en hoef je je alleen te focussen op dat waar je goed in bent: jouw gasten een onvergetelijke service bieden.

Succesverhalen van onze horecatoppers!

Menig horecaondernemer durfde de samenwerking met ons aan. En daar hebben ze alles behalve spijt van! Daarom delen wij graag hun succesverhalen met jou. Lees hier de ervaringen van ondernemers die je voorgingen.

De cadeaukaart van Hotel & Brasserie Katoen heeft onze zaak echt een marketing boost gegeven! De cadeaukaarten zijn professioneel, werken uitstekend en voelen echt als cadeautje aan voor onze klanten.

Vivian van Hotel & Brasserie Katoen

Wij hebben de samenwerking met GivaCard als zeer prettig ervaren! Ik had nooit verwacht dat het proces naar een eigen cadeaukaart zo makkelijk zou gaan. Alles gaat automatisch en elke transactie wordt overzichtelijk geregistreerd.

Maria IJstijd IJssalons

De allerbelangrijkste oplossing die GivaCard ons biedt is het wegnemen van de fraudegevoeligheid van een handgeschreven cadeaubon. Daarnaast is het overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en heeft het een mooie en professionele uitstraling.

Geert van Vrijthof 16

Altijd en overal te verzilveren

Laat gasten jouw cadeaukaart verzilveren op de manier die hen het beste uitkomt. Van verzilveren aan de bar, bij de receptie van je hotel tot aan het verzilveren aan aan tafel. Met BeTheGift biedt jij jouw gasten altijd en overal de beste service.

ONZE KOPPELINGEN

Koppel BeTheGift met je favoriete hardware

Met BeTheGift leveren wij je de software die nodig is voor het op- en afwaarderen van cadeaukaarten. Hierbij sluiten we op de apparatuur die je al hebt.

image-big

De service van BeTheGift

Registratie verkochte en verzilverde cadeaukaarten

Gratis baliedisplay

We koppelen met je huidige apparatuur

Maandelijkse rapportage

PUSH-widget voor verkoop via je website

Werkwijze

Werkwijze BeTheGift

Let’s meet
Look & feel
Way to go
Partners for life
contact

Vrijblijvend met ons een potje kaarten

Benieuwd wat GivaCard voor jou kan doen? Je bent nooit te laat. Je bent gewoon fashionably late to the party.

Bel ons +31 263 79 43 76

Veelgestelde vragen over een eigen cadeaukaart

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.