ONZE OPLOSSING

Meer bezoekers, omzet en plezier!

Tevreden klanten zijn het uithangbord van jouw onderneming. Wanneer zij hun positieve verhalen delen met vrienden en familie groeit jouw naamsbekendheid. Maar dit leidt niet direct tot actie. Een cadeaukaart wel. Een cadeaukaart geeft net dat extra duwtje in de rug, dat vrienden en familie nodig hebben om zelf eens een bezoekje te brengen. Binnen no-time veranderen tevreden klanten in ambassadeurs en heb jij er een handjevol nieuwe klanten bij.

Waarom een cadeaukaart voor jouw leisure onderneming?

EIGEN CADEAUKAART LATEN MAKEN

BeTheGift

BeTheGift regelt het gehele proces voor je: van het ontwerp van jouw cadeaukaart tot en met het activeren en verzilveren. Zelfs de totale afhandeling en administratie nemen wij voor onze rekening. Zo heb jij nergens omkijken naar en hoef je je alleen te focussen op dat waar je goed in bent: jouw klanten een onvergetelijke experience te bieden.

image-big

Omnichannel klantreis

De integratie tussen off- en online verkoop wordt steeds belangrijker. Het is dus essentieel om jouw bezoekers een volledige omnichannel klantreis aan te bieden. Een eigen cadeaukaart past perfect binnen deze klantreis. Door de cadeaukaart zowel in jouw onderneming als op jouw webshop én zelfs daarbuiten aan te bieden, voldoe jij aan de optimale omnichannel ervaring en bedien jij je bezoekers op alle mogelijke touchpoints.

ONZE KOPPELINGEN

Koppel BeTheGift met je favoriete software

Met BeTheGift leveren wij je de software die nodig is voor het op- en afwaarderen van cadeaukaarten. Hierbij sluiten we aan op de apparatuur die je al hebt.

ONZE SERVICE

De service van BeTheGift

Registratie verkochte en verzilverde cadeaukaarten

Gratis baliedisplay

We koppelen met je huidige apparatuur

Maandelijkse rapportage

PUSH-widget op je website

Werkwijze

Werkwijze BeTheGift

Let’s meet
Look & feel
Way to go
Partners for life
contact

Vrijblijvend met ons een potje kaarten

Benieuwd wat GivaCard voor jou kan doen? Je bent nooit te laat. Je bent gewoon fashionably late to the party.

Bel ons +31 263 79 43 76

Veelgestelde vragen over een eigen cadeaukaart

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.