4000

Vaste verkooppunten

500+

Klanten in de Benelux

15

Jaar ervaring

Always present

In 2007 ontstond bij ons het idee om de verkoop van cadeaukaarten, bij postkantoren, supermarkten en gemakswinkels, voor ondernemers toegankelijker te maken. Dit idee veranderde in werkelijkheid en zo werd GivaCard de eerste cadeaukaart distributeur van Nederland. En zie ons nu! Dé partner in cadeaukaarten voor zakelijk Nederland. Dagelijks adviseren en helpen wij onze partners bij het succesvol inzetten van cadeaukaarten en deze door heel Nederland op de kaart te zetten.

Profiteer van ons netwerk

In 15 jaar ervaring, hebben wij een groot netwerk opgebouwd. Onze klanten kunnen dus profiteren van onze ruim 4.000 fysieke verkooplocaties en diverse online verkooppunten, om zo het maximale uit hun cadeaukaart te halen.

Meet the team!

Als geen ander weten we wat er speelt in de wereld van cadeaukaarten, zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Het team van GivaCard staat voor je klaar. We kijken ernaar uit om jouw uitdaging op gebied van cadeaukaarten aan te pakken!

Owner

Patrick Vegt

Customer Service

Roy Blokhuis

Finance

Jody van Asselt

Sales

Justine Smid

Onze partner's

BeTheGift

Terwijl wij hard aan het werk waren om het distributiemodel op te zetten, werden we steeds vaker benaderd door zelfstandige ondernemers die zelf een cadeaukaart wilden gaan uitgeven. En zie hier: de geboorte van BeTheGift! Met BeTheGift helpen we je bij het realiseren van jouw eigen cadeaukaart. En met “eigen” bedoelen we in jouw huisstijl. Wij denken met je mee en geven advies op maat. Zo kunnen jouw klanten hun positieve ervaring delen en weet jij binnen no-time je klantenkring te vergroten.

Onze BeTheGift klanten

GiftCard Mall

Voor ondernemers die populaire cadeaukaarten, beltegoed of andere vouchers willen aanbieden aan hun klanten, hebben wij de GiftCard Mall. Een kant-en-klare molen waarin deze kaarten prominent kunnen worden geplaatst. Zo is er altijd wel een cadeaukaart waarnaar jouw klant op zoek is. Jij zoekt een mooi plekje uit in de winkel en wij komen hem plaatsen!

Cadeaukaarten in onze Giftcard Mall

Werkwijze

This is how we do it

Let’s meet
Look & feel
Way to go
Partners for life
contact

Vrijblijvend met ons een potje kaarten

Benieuwd wat GivaCard voor jou kan doen? Je bent nooit te laat. Je bent gewoon fashionably late to the party.

Bel ons +31 263 79 43 76