ONZE OPLOSSING

Van tevreden klanten naar ambassadeurs van jouw winkel

Tevreden klanten zijn het uithangbord van jouw onderneming. Wanneer zij hun positieve verhalen delen met vrienden en familie groeit jouw naamsbekendheid. Maar dit leidt niet direct tot actie. Een cadeaukaart wel. Een zakelijke cadeaukaart geeft net dat extra duwtje in de rug dat vrienden en familie nodig hebben om zelf eens een bezoekje aan jouw winkel te brengen. Binnen no-time veranderen tevreden klanten in ambassadeurs en heb jij er een handjevol nieuwe klanten bij.

Waarom een cadeaukaart?

Snel en eenvoudig je cadeaukaart uitgeven met BeTheGift

EIGEN CADEAUKAART LATEN MAKEN

BeTheGift

BeTheGift regelt het gehele proces voor je: van het ontwerp van jouw cadeaukaart tot en met het activeren en verzilveren. Zelfs de totale afhandeling en administratie nemen wij voor onze rekening. Zo heb jij nergens omkijken naar en hoef je je alleen te focussen op dat waar je goed in bent: jouw klanten een onvergetelijke service bieden.

Succesverhalen van onze retailers

Menig retailer durfde de samenwerking met ons aan. En daar hebben ze alles behalve spijt van! Daarom delen wij graag hun succesverhalen met jou. Lees hier de ervaringen van ondernemers die je voorgingen.

Met onze eigen cadeaukaart vergroten wij niet alleen de naamsbekendheid, maar ook de klantretentie in de (web)shop. Daarnaast hebben we met het giftcard systeem van BetheGift meer inzicht in de hoeveelheid verkochte en verzilverde cadeaukaarten.

Romy van ZOO&ZO

Onze cadeaukaarten zijn een groot succes en leveren ons jaarlijks meer omzet op.

Harold van EP: Beerepoot

Voor een professionele uitstraling wenste we een mooie, fysieke giftcard. Een zakelijke cadeaukaart die echt leuk is om cadeau te geven. Daarnaast was er de wens voor een gedegen en gebruiksvriendelijk giftcard systeem.

Dennis van Vuur&Rook

Wij zagen vele voordelen in het giftcard systeem van GivaCard. Het belangrijkste was dat het systeem van GivaCard aansloot op ons kassasysteem van Vendit. De koppeling was eenvoudig gemaakt en alles verloopt vrijwel automatisch.

Rob van Voorhuis Hengelsport

Omnichannel klantreis

De integratie tussen off- en online verkoop wordt steeds belangrijker. Het is dus essentieel om jouw klanten een volledige omnichannel klantreis aan te bieden. De klant eist dat jouw cadeaukaart zowel off- als online verzilverd moet kunnen worden. Met BeTheGift voldoe jij aan de optimale omnichannel winkelervaring en bedien jij je klanten op alle mogelijke touchpoints.

ONZE KOPPELINGEN

Koppel BeTheGift met je favoriete software

Met BeTheGift leveren wij je de software die nodig is voor het op- en afwaarderen van cadeaukaarten. Hierbij sluiten we zoveel mogelijk aan op de apparatuur die je al hebt staan. Daarnaast werken we met de belangrijkste Payment Service Providers samen voor het online verzilveren van jouw cadeaukaart

image-big

De service van BeTheGift

Registratie verkochte en verzilverde cadeaukaarten

Gratis baliepresentatie

We koppelen met je huidige apparatuur

Maandelijkse rapportage

Veilige online betaalomgeving

Werkwijze

Werkwijze BeTheGift

Let's meet
Look & feel
Way to go
Partners for life
contact

Vrijblijvend met ons een potje kaarten

Benieuwd wat GivaCard voor jou kan doen? Je bent nooit te laat. Je bent gewoon fashionably late to the party.

Bel ons +31 263 79 43 76

Veelgestelde vragen over een eigen cadeaukaart

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.