De cadeaukaart van Tuincentrum Hollander

Hier lees je hoe Tuincentrum Hollander uitgegroeid is van klein tuincentrum tot een volwaardig verkoopcentrum in beplanting en hoe de eigen cadeaukaart van GivaCard wordt ingezet voor haar klanten.

Tuincentrum Hollander

Tuincentrum Hollander is een groot tuincentrum met zowel een locatie in Nederland als in Aruba. Hier lees je hoe de firma uitgegroeid is van klein tuincentrum tot een volwaardig verkoopcentrum in beplanting en hoe de eigen cadeaukaart wordt ingezet voor haar klanten.

Tuincentrum Hollander biedt alles voor de tuin en meer

Tuincentrum Hollander is zo’n 55 jaar geleden opgericht door Piet Hollander die in die tijd begon met het kweken van planten en aanleggen en onderhouden van tuinen, met daarnaast losse verkoop van tuinproducten zoals meststoffen en potterie. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid van klein tuincentrum tot een volwaardig verkoopcentrum met de focus op beplanting. Bovendien heeft het tuincentrum naast alles voor de tuin nog veel meer te bieden. Zij zijn namelijk ook gespecialiseerd in dier en dierbenodigdheden en kun je hier terecht voor alle sfeer- en decoratiematerialen.

Sinds 1994 heeft het tuincentrum er een zusterbedrijf in Aruba bij gekregen waarmee ze een hechte samenwerking hebben op het gebied van inkoop en innovatie. Ook daar wordt gebruik gemaakt van de cadeaukaart van GivaCard.

Van traditionele papieren cadeaubon naar moderne en flexibele cadeaukaart

Voordat Tuincentrum Hollander de overstap maakte naar de cadeaukaarten van GivaCard, maakten ze nog gebruik van de traditionele papieren cadeaukaart. Begin 2019 is de papieren cadeaubon volledig vervangen door de cadeaukaart van GivaCard.

“Een digitale cadeaukaart geeft gemak en bied flexibiliteit, zowel voor onszelf als voor de klant. Het in delen kunnen besteden van een tegoed is toch wel een van de grootste voordelen ten opzichte van de ouderwetse methode. Naast de verbeterende cadeaukaart geeft GivaCard ook echt een stukje ontzorging in de uitgave van onze eigen cadeaukaarten. Met een gedegen giftcard systeem geven wij nu veel makkelijker de cadeaukaart uit.”

Naast de verbeterende cadeaukaart geeft GivaCard ook echt een stukje ontzorging in de uitgave van onze eigen cadeaukaarten. Met een gedegen giftcard systeem geven wij nu veel makkelijker de cadeaukaart uit.

Nu gebruik wordt gemaakt van de cadeaukaarten van GivaCard en het giftcard systeem ontvangen ze bij Tuincentrum Hollander veel leuke en positieve reacties van hun klanten. Daarnaast is het voor de collega’s aan de kassa’s en op kantoor een stuk eenvoudiger werken.

De toekomst bij Tuincentrum Hollander

Naast de fysieke tuincentra heeft Tuincentrum Hollander ook een webshop. Op dit moment is de webwinkel nog niet heel erg uitgebreid. Tuincentrum Hollander is voornamelijk een fysieke winkel welke zich vooral richt op service, beleving en sfeer. Momenteel is de cadeaukaart van GivaCard vrijwel het enige item wat online wordt aangeboden. Deze is standaard te bestellen in verschillende waarden, met een eigen tekst en wordt meestal dezelfde dag nog verzonden naar de geadresseerde.

Voor nu staan er nog geen grote veranderingen op de planning van het tuincentrum.

In elk geval is de cadeaukaart niet meer weg te denken uit de mix van onze betaalmethoden in de winkel.

Met de cadeaukaart van GivaCard heeft Tuincentrum Hollander een mooie toevoeging aan zijn assortiment en biedt het giftcard systeem een duidelijk ontzorging. “Het is technisch stabiel en een flexibel product op een betrouwbaar netwerk.”