Payment Service Provider Buckaroo & GivaCard

Buckaroo is als Payment Service Provider een van onze betrouwbare partners. Samen zorgen we voor passende betaaloplossingen voor onze gezamenlijke klanten. Lees hieronder wie Buckaroo is en waar zij goed in is.

 Met verschillende expertise vullen we elkaar aan 

Al een aantal jaar werken GivaCard en Buckaroo samen. De samenwerking is ontstaan uit de kans om elkaar meerwaarde te bieden. Bovendien biedt deze partnership een extra service aan ondernemers die een cadeaukaart hebben in de checkout. 

GivaCard wordt door Buckaroo gezien als expert op het gebied van veilige betalingen via cadeaukaarten. Op haar beurt verwerkt Buckaroo het aanbod van cadeaukaarten in de checkouts van klanten. Op deze manier vullen we elkaar erg goed aan. De doorslag voor een samenwerking was uiteindelijk de positieve ervaring van ondernemers met een eigen cadeaukaart van GivaCard. 

De samenwerking verloopt erg prettig. In ons partnership groeien we allebei, omdat we beide raakvlakken hebben op gebied van payments. We vullen elkaar goed aan, omdat we een verschillende expertise hebben die naadloos op elkaar aansluit. 

 Veiligheid staat voorop 

Gezamenlijke klanten zijn bijvoorbeeld Girav.nl. Brandfield en Nubikk, allemaal zeer professionele partijen met hoge ambities en eisen aan hun betaalsystemen. De kennis op het gebied van een optimale inzet van cadeaukaarten neemt Buckaroo altijd mee in gesprekken met webwinkels en ondernemers. Daarbij staat behalve commercieel belang, veiligheid bij ons beiden voorop. 

GivaCard heeft een groot netwerk en is een grote omni-channelspeler, met bekendheid onder retailers en grote fashion partijen. Daarnaast heeft GivaCard veel ervaring op het gebied van veilig betalen met cadeaukaarten.

“Met ons partnership weten we onze missie als groeipartner te behalen. Met behulp van GivaCard laten we de ondernemer groeien en groeien wij (zowel GivaCard als Buckaroo) mee.”

Partner worden van GivaCard?

Zie jij net als Buckaroo potentie in een samenwerking met GivaCard? 
Graag gaan we met je in gesprek. Neem gerust contact met ons op. 

Copyright © Givacard  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud