De cadeaukaart van Krale Schietsport

Klanten van Krale Schietsport vroegen steeds vaker om een cadeaubon. We hadden wel een papieren bon maar we zagen in dat we het professioneler moesten gaan aanpakken. Op onze zoektocht hiervoor kwamen ze bij GivaCard terecht.

De cadeaukaart van Krale

Krale Schietsport is groot geworden is in de schietsport, jacht en airsoft en heeft zich daarmee nationaal en internationaal als betrouwbaar adres op de kaart gezet. Hier lees je het verhaal over Krale en waarom zij ervoor hebben gekozen om eigen cadeaukaarten te laten maken voor haar klanten.

Grote speler met een dorps karakter

Ondanks het feit dat Krale ondertussen een grote speler op de markt geworden is, is het gemoedelijke dorpse karakter van de wapenhandel behouden gebleven. “De klant staat nog steeds voorop en veel van onze medewerkers beoefenen zelf de schietsport, jacht of airsoft en dat praat toch een stuk makkelijker.” – Eric Weijman van Krale. Met expertise en professionaliteit enerzijds en klantvriendelijkheid, service en gezelligheid anderzijds, heeft Krale een buitengewoon trouwe klantenkring opgebouwd in binnen- en buitenland.

Cadeaukaart Krale GivaCard

De overstap naar een professionele cadeaukaart

Voorheen schreven we op een A4 met ons logo, een bedrag met handtekening en dat was dan de tegoedbon. We kregen steeds meer vragen van klanten die graag een tegoedbon wilden en we zagen in dat we het professioneler moesten gaan aanpakken.

Uiteindelijk kwam Krale hiervoor via Vendit bij GivaCard terecht. “Het feit dat GivaCard ervaring heeft met ons voorraadsysteem (Vendit) was een groot voordeel. Belangrijk voor ons was dat de cadeaukaart gemakkelijk toe te voegen was in het betaalsysteem en dat is foutloos gelukt.” Naast Vendit maakt Krale ook nog gebruik van het betaalsysteem van PAY voor de online verzilvering.

Buiten het feit dat de cadeaukaart er nu professioneler uitziet heeft Krale er een mooi product bijgekregen. De cadeaukaarten worden gepresenteerd op de verkoopbalies in displays en daarnaast worden de cadeaukaarten ook via de website verkocht en verzilverd. “We zijn ook erg trots op het ontwerp van onze cadeaukaart. De cadeaukaart hebben we zelf ontworpen net als de sleeve en de enveloppen. Deze sluiten mooi aan op onze huisstijl.”

cadeaukaart Krale

Webshop is net zo belangrijk

Naast de fysieke winkel is de webshop erg belangrijk. “We verkopen onze producten wereldwijd. De cadeaukaart bieden we via een speciale ‘Giftcard’ pagina aan en als product op de site. Op onze homepage staan ook banners die klanten inspireren om een Krale cadeaukaart te kopen.”

GivaCard is daadwerkelijk een ideale partner voor bedrijven wanneer zij overwegen om met een giftcard te gaan werken. Door de snelle ontwikkeltijd en implementatie kunnen bedrijven dit eenvoudig aan hun dienstverlening toevoegen.

Eric Weijman van Krale

Je eigen giftcard maken en uitgeven?

Wil jij net als Krale ook je eigen giftcard maken en uitgeven? Ontwerp hem zelf of laat je cadeaukaart door ons ontwerpen!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief