Online betalen met PAY.

PAY. is onze gedreven partner in online en offline betalingen. Met onze samenwerking voldoen we aan de passende betaalbehoeften van onze klanten en creëren wij dé perfecte oplossing voor de eigen cadeaukaart.

Snel, simpel en veilig online betalen

Online betalen, iedereen doet het wel eens. Je denkt er niet eens meer bij na. Kies, betaal en alles gaat vanzelf, toch? PAY. weet als geen ander hoe deze betalingen verwerkt worden.

PAY. is sinds 1998 gespecialiseerd in technologie waarmee ondernemers consumenten in staat stellen om snel, simpel en veilig online te betalen. Denk hierbij aan verschillende betaalmethoden, waaronder iDeal, creditcard, achteraf betalen en je eigen cadeaukaart.

Dagelijkse zorg voor honderdduizenden betalingen

PAY. is een betrouwbare, slimme, gedreven partner die dagelijks honderdduizenden betalingen in de Benelux en daarbuiten in goede banen leidt. Ze timmeren hard aan de weg om de grootste full-service omnichannel betaalverwerker in de markt te worden. Door gebruikers volledig te ontzorgen op het gebied van betalingsverkeer creëert PAY. als Payment Service Provider een soepele, snelle en veilige (ver)koopervaring. Online en offline. Van startende ondernemers tot gevestigde bedrijven die een webshop runnen of een fysieke winkel.

Dé optimale mix van betaalproducten

De afgelopen jaren is gebleken dat het aanbieden van de juiste mix van betaalmiddelen resulteert in een hogere conversieratio binnen de e-commerce.

Om juist die reden mag GivaCard niet ontbreken tussen de mix van betaalmethoden voor de klanten van PAY. Met GivaCard kunnen onze gezamenlijke klanten gemakkelijk én op maat een cadeaukaart in eigen huisstijl verkopen én accepteren.

Hoe werkt GivaCard via PAY?

GivaCard levert met haar eigen cadeaukaart oplossing de perfecte combinatie om als onderneming je eigen cadeaukaart uit te geven. Met overzichtelijke rapportages is elke ondernemer goed op de hoogte van de verkopen, verzilvering maar ook de totale uitstaande waarde. Elke ondernemer kan zo moeiteloos de eigen cadeaukaart inzetten in een professionele omnichannel omgeving. 

Doordat de samenwerking tussen PAY. en GivaCard de barrière wegneemt tussen Retail en E-commerce is het verzilveren van de eigen cadeaukaart niet langer een tijdrovende klus. Door de overzichtelijke online check-out van PAY. is het in een oogopslag duidelijk voor de consument hoe de cadeaukaart kan worden verzilverd. De cadeaukaarten zijn in delen te verzilveren en PAY. verzorgt ook de deel-betaling wanneer het saldo op de kaart niet toereikend is voor de aankoop.

In deze snel veranderende wereld van online en offline betalingen is het belangrijk de beleving in webshop of fysieke winkel voor de consument zo soepel en transparant mogelijk te houden.

Benieuwd hoe andere klanten de eigen cadeaukaart inzetten via PAY. en GivaCard? Lees hier hoe onze gezamenlijke klant Zoo&Zo de eigen cadeaukaart inzet voor online en offline betalingen.

Waarom werken met de eigen cadeaukaart van GivaCard via PAY.?

  • De cadeaukaart is bij uitstek het perfecte betaalmiddel in een omnichannel omgeving
  • Geen handmatige administratie
  • Geschikt om met meerdere (fysieke) locaties te verkopen en te verzilveren
  • Duidelijke inzichten via PAY. en GivaCard van de verkochte en ingeleverde cadeaukaarten

Partner worden van GivaCard?

Zie jij net als PAY. potentie in een samenwerking met GivaCard? 
We komen graag in contact met je. 

Copyright © Givacard  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud