Onze partner in online betaaloplossingen

PAY. is onze betrouwbare en gedreven partner in online betaalmethoden. Samen voldoen we aan de passende betaalbehoeften van onze klanten. Lees hieronder wie PAY. is en waar zij goed in zijn.

Snel, simpel en veilig online betalen

Betalen in een winkel of online - iedereen doet het zonder erbij na te denken. Kies, betaal en alles gaat vanzelf, toch? PAY. weet als geen ander hoe deze betalingen verwerkt worden. Al voor de eeuwwisseling ontstond zo de eerste echte ‘online bestelling’. Hierna heeft de digitale revolutie zich in een rap tempo voltrokken. PAY. is sinds 1998 gespecialiseerd in technologie waarmee ondernemers hun klanten in staat stellen om snel, simpel en veilig online te betalen. Denk hierbij aan verschillende betaalmethoden, waaronder iDEAL, creditcard en achteraf betalen.

Dagelijkse zorg voor honderdduizenden betalingen

PAY. is een betrouwbare, slimme, gedreven partner die dagelijks honderdduizenden betalingen in de Benelux en daarbuiten in goede banen leidt. Ze timmeren hard aan de weg om de grootste full-service omnichannel betaalverwerker in de markt te worden. Door gebruikers volledig te ontzorgen op het gebied van betalingsverkeer creëert PAY. als Payment Service Provider een soepele, snelle en veilige (ver)koopervaring. Online en offline. Van startende ondernemers tot gevestigde bedrijven die een webshop runnen of een fysieke winkel.

Niet te missen: de cadeaukaarten van GivaCard

De afgelopen jaren is gebleken dat de populariteit van cadeaukaarten en giftcards blijft stijgen. De toename heeft te maken met het gebruiksgemak van het betaalproduct: klanten kunnen op ieder gewild moment een passend cadeau kopen. Daarnaast creëert een fysiek en mooi verpakte cadeaukaart een aangename klantbeleving die kan stimuleren tot een herhaalaankoop. Dit betekent voor de klanten gegarandeerd een verhoogde omzet! 

Om juist die reden mag GivaCard, als aanbieder van cadeaukaartoplossingen, niet ontbreken tussen de mix van betaalmethoden voor de klanten van PAY. Met GivaCard kunnen onze gezamenlijke klanten gemakkelijk én op maat een eigen cadeaukaart in hun eigen huisstijl laten maken.

Hoe werkt GivaCard via PAY?

Via GivaCard maak je snel en eenvoudig je eigen cadeaukaart. GivaCard levert met haar eigen cadeaukaartenoplossing de benodigde middelen en software. Daarnaast voorziet GivaCard de klanten ook van overzichten waarin terug te zien is welk tegoed nog uitstaat en hoeveel cadeaukaarten er zijn verkocht en verzilverd. Het opwaarderen en verzilveren van een eigen cadeaukaart van GivaCard is even zo gemakkelijk. Dit kan op twee manieren:

  1. Via een pinautomaat, een kassasysteem, een smartphone/tablet, PC en laptop; of
  2. Via jouw online webshop, in de beveiligde webpagina-omgeving van GivaCard

Het is zelfs mogelijk om een online saldochecker te installeren in de webwinkel. De wereld van e-commerce is een competitieve markt. Om mee te blijven draaien, moet de klantbeleving altijd centraal staan. Dit doe je niet alleen door de webshop beleving voor klanten zo soepel mogelijk te houden, maar ook door te voldoen aan de diverse betaalbehoeften. Dit geldt niet alleen voor de webshop, maar ook voor de fysieke winkel. Met Givacard en PAY. is dit mogelijk. Lees hier hoe onze gezamenlijke klant ZOO&ZO dit ervaart.

De voordelen van de samenwerking tussen GivaCard en PAY. op een rij

  • De cadeaukaart is te verzilveren in zowel jouw fysieke winkels als online in je webshop
  • Zelf de waarde kiezen van de (herlaadbare) cadeaukaart 
  • Cadeaukaarten en verpakkingen in jouw eigen huisstijl
  • Bruikbaar voor retourgoederen
  • Duidelijke overzichten van de verkochte en ingeleverde cadeaukaarten
  • Geen extra apparatuur of handmatige bonnenadministratie meer nodig

Partner worden van GivaCard?

We komen graag in contact met je.

Copyright © Givacard  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud