De eigen cadeaukaart van De Drvkkery

Lees hier hoe de Drvkkery vooruitstreeft en de eigen cadeaukaart van GivaCard hierin succesvol meegroeit.

De Drvkkery is meer dan een boekenwinkel

De Drvkkery is een zeer bekende boekhandel in Zeeland. Maar er is hier zeker meer te vinden dan alleen boeken. De Drvkkery is naast bekende boekhandel namelijk ook een brasserie en kantoor- en cadeauwinkel. Hier komen boeken, muziek, design, kunst en lekker eten samen. Een cultureel ontmoetingspunt dat niet alleen een begrip in Zeeland is, maar ook onder veel boekenliefhebbers uit de rest van het land. Centraal in de winkel bevindt zich een brasserie. De winkel organiseert regelmatig lezingen, boekpresentaties, concerten en exposities. Zowel online als in de winkel wordt veelvuldig gewerkt met persoonlijke aanbevelingen van de medewerkers.

Van boekenbon naar professionele cadeaukaart

Sinds 2016 werkt de Drvkkery met het giftcard systeem van GivaCard. Voor die tijd maakte de winkel nog geen gebruik van een eigen cadeaukaart. Via GivaCard nemen wij nu gepersonaliseerde cadeaukaarten af die zowel in de winkel als online te gebruiken zijn. Er wordt erg veel gebruik gemaakt van de cadeaukaart. Naast klanten zijn er ook veel bedrijven die de kaart in de decembermaand cadeau doen aan hun werknemers” , geeft Jelmer Oskam van de Drvkkery aan.

De webshop van de Drvkkery is een belangrijke aanvulling op de fysieke winkel. Zowel voor vaste bezoekers, maar ook voor klanten die meer online georiënteerd zijn. De webshop vormt maar een onderdeel van de website. De site is ook in belangrijke mate gericht op inspiratie, informatie en het bevorderen van winkelbezoek. Ook op de website wordt de cadeaukaart duidelijk aangeboden en zeer goed verkocht.

De Drvkkery beschikt over het kassasysteem Mediapos van leverancier TiteLive. Dit is een specifiek systeem voor de boekhandel. De Drvkkery werkt daarnaast samen met Buckaroo voor de onlinebetalingsverwerking en met Equens voor de betalingen in de winkel. De systemen werken prima samen met het giftcard systeem van GivaCard. “Daar hebben we totaal geen omkijken naar”.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief