De cadeaukaart van Vuur&Rook

Om nog meer aan de behoefte van de klanten te voldoen, wilde Vuur&Rook een optimale cadeaukaartoplossing. Die vonden ze bij GivaCard!

Vuur&Rook

Vuur&Rook is een groeiende onderneming die de beste kwaliteit wil leveren aan de ware grillmasters. In de barbecue shop is alles te verkrijgen voor de optimale barbecue ervaring. 10 jaar geleden is het bedrijf begonnen als specialist in worstmakerij. Dit is uiteindelijk uitgebreid met BBQ’s, smokers, de beste rubs en sauce.

Van digitale naar fysieke cadeaubonnen

“Wij zijn de grootste BBQ (web)shop van Europa, met het grootste assortiment aan rubs en sauces. Door snel te schakelen bij nieuwe producten, willen we deze dan ook als eerste in onze webshop aanbieden aan onze klanten. Onze slogan is dan ook: Go, Go, Go… Fire up the Q!” Dennis van Dikkenberg van Vuur&Rook.

Om nog meer aan de behoefte van de klanten te voldoen, wilde ze een optimale cadeaukaartoplossing. Voorheen werkte Vuur&Rook alleen met digitale cadeaubonnen. Klanten konden deze via de webshop een cadeaukaart bestellen of kregen deze uitgeprint mee in de winkel.

Voor een professionele uitstraling wenste we een mooie, fysieke giftcard. Daarnaast was het gedegen giftcard systeem van GivaCard een reden om twee jaar geleden de samenwerking aan te gaan.

Vuur&Rook heeft de software van GivaCard geïntegreerd in de webshop. Als payment service provider en betaalpartner werken ze met PAY. PAY. zorgt voor de eenvoudige betalingsverwerking en het systeem van GivaCard sluit daar naadloos op aan. Daarnaast werken ze ook met CCV als kassaleverancier. Ook daarop heeft het giftcard systeem van GivaCard een optimale aansluiting. Dit werkt voor Vuur&Rook zeer prettig en eenvoudig.

Duidelijk stijging cadeaukaarten

Sinds Vuur&Rook de cadeaukaarten van GivaCard gebruikt, is de verkoop duidelijk gestegen. Dit heeft er mede mee te maken dat ze nu een mooie en leuke cadeauverpakking hebben voor de extra feestelijke uitstraling. Daarnaast hebben ze de giftcard nu ook duidelijke gepresenteerd de winkel.

Wij ervaren de samenwerking met GivaCard erg goed. Bij problemen (die er eigenlijk nooit zijn) wordt dit snel en goed opgevolgd vanuit het kantoor in Arnhem.

De toekomst van Vuur&Rook

Vuur&Rook heeft nog meer groei ambities. Op dit moment merken ze bij het bedrijf dat de ruimte in het magazijn te klein gaat worden. De volgende stap zou een mooi en groter pand zijn om alle klanten te supporten voor de optimale barbecue ervaring. Daarnaast blijft er een duidelijk focus op de webshop. Dennis: “Onze webshop is heel erg belangrijk. Hiermee kunnen we niet alleen in de directe omgeving, maar ook ver daarbuiten onze klanten bedienen. De cadeaukaart speelt daarbij ook een rol. We bieden onze cadeaukaart online aan als product. Bij een bestelling versturen we deze direct aan onze klant.”

“De werking van de giftcard is super. Mogelijkheid van saldocheck en het aanmaken van de giftcard is ideaal. Het mooiste is dat je zelf de gehele branding van de kaart kunt bepalen. Hierdoor is de kaart compleet in je eigen huisstijl.”

Schrijf je in voor de nieuwsbrief