De cadeaukaart van Vrijthof 16: Bar, Koffie en Broodjes

Broodjeszaak Vrijthof 16 is ‘the place to be’ voor een heerlijke lunch. Door de jaren heen zijn ze flink gegroeid en hebben ze een aantal stappen doorlopen om te staan waar ze nu staan.

Vrijthof 16: The place to be

Broodjeszaak Vrijthof 16 is ‘the place to be’ voor een heerlijke lunch. Hier word je als gast verrast wordt door de verschillende sferen die tegelijkertijd heel vertrouwd voelen. Mede door het gebruik van kwaliteitsproducten uit de regio zorgen ze voor een optimale Brabantse beleving.

Geert Van den Ackerveken: “In 2003 zijn we onze broodjeszaak in het toenmalige Pandje aan de Paardenstraat in Hilvarenbeek gestart. Na drie succesvolle jaren groeiden we uit ons jasje en werd het tijd voor een nieuw onderkomen: Vrijthof 16. Gelegen aan de prachtige, groene Vrijthof in Hilvarenbeek. Ook hier moesten we nog regelmatig gasten teleurstellen: ‘Sorry, we zitten vol.’ In samenwerking met Nicole van Beers is het oude historische gedeelte in 2016 uitgebreid met een prachtig tuinhuis. Om aan de groeiende vraag van bedrijven in de regio te kunnen voldoen, beschikken we ook over een bezorglocatie in Tilburg.”

Met de tijd mee groeien

Vrijthof 16 is klant bij GivaCard vanaf het eerste moment. Al sinds 2009 werkt de broodjeszaak met de cadeaukaarten en het gedegen giftcard systeem van GivaCard. Voorheen werkte de broodjeszaak met handgeschreven bonnen en maakte ze zelf een lijst met in- en uitgaven. Door de groei en grote vraag naar cadeaukaarten voldeden deze handgeschreven bonnen niet meer aan de wensen. Toen heeft Vrijthof 16 de overstap gemaakt naar het giftcard systeem van GivaCard. Geert Van den Ackerveken: “De allerbelangrijkste oplossing die GivaCard ons biedt, is het wegnemen van de fraudegevoeligheid van een handgeschreven cadeaubon. Wij hebben de cadeaukaart van GivaCard aan onze betaalmethoden toegevoegd vanwege de veiligheid. Daarnaast is het overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en heeft het een mooie en professionele uitstraling.”

De allerbelangrijkste oplossing die GivaCard ons biedt, is het wegnemen van de fraudegevoeligheid van een handgeschreven cadeaubon. Daarnaast is het overzichtelijk, gebruiksvriendelijk en heeft het een mooie en professionele uitstraling.

“Wij ervaren de samenwerking met GivaCard als helemaal dikke prima. We krijgen netjes elke maand een overzicht toegezonden, dus we weten precies wat er in- en uitgaat en wat er nog openstaat. Wat we ook als zeer prettig ervaren is dat we een reminder krijgen tijdens drukke periode. Bijvoorbeeld in de feestmaand kunnen we indien nodig cadeaukaarten bijbestellen. Ze denken hierin met ons mee.”

Naast de prettige samenwerking ervaart Vrijthof 16 zeker ook andere voordelen van de cadeaukaarten. “Het cadeaukaartprogramma van GivaCard is overzichtelijk en is voor ons duidelijk omzet verhogend. Doordat we nu professionele cadeaubonnen maken met eigen logo ontvangen we ook veel nieuwe klanten. Cadeaubonnen zakelijk bestellen is echt een waardevolle toevoeging."

GivaCard is een transparante aanbieder en zeker ook erg stabiel. De aansluiting via ons CCV pin automaat werkt optimaal.

De toekomst van Vrijthof 16

Vrijthof 16 is en blijft ‘the place to be’. “We willen absoluut de lokale aanbieder blijven voor heerlijke lunches, zowel bij ons in de lunchroom als voor bezorgen en afhalen. Voor onze take away en delivery is onze webshop dan ook onmisbaar.” Tijdens de lockdown periode is er voor het bestellen van de cadeaukaart erg veel gebruik gemaakt van de GivaCard PUSH widget. Op deze manier kon Vrijthof 16 simpel en eenvoudig de cadeaukaarten online blijven aanbieden. In de toekomst ziet Geert Van den Ackerveken verdere automatisering van de bestel- en verwerkingsprocessen.

GivaCard zorgt al jaren voor het giftcard systeem van Vrijthof 16, zodat zij zich kunnen blijven focussen op hun core business en dat is het verzorgen van heerlijke lunches. Wij zijn erg trots op deze jarenlange samenwerking en kijken uit naar de komende jaren.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief