De eigen cadeaukaart van Voorhuis Hengelsport

Door de vele voordelen van de het giftcard systeem van GivaCard is Voorhuis Hengelsport 3 jaar geleden overgestapt van handgeschreven cadeaubonnen naar cadeaukaarten van GivaCard.

Van bakkerij naar hengelsportzaak

In 1933 was Voorhuis Hengelsport nog een bakkerij voor de meelhandel, later leverden ze veevoer en nog later kwam ook de vraag naar visvoer. Zo is Voorhuis Hengelsport uiteindelijk gegroeid naar de hengelsportzaak van vandaag: één van de bekendste hengelsportzaken van Nederland. Hier zijn vele merken te verkrijgen en bieden ze een uitgebreide voorraad, zodat ze snelle leveringen en reparaties altijd kunnen garanderen.

Mensen uit heel Nederland en daarbuiten komen hier voor alles op gebied van hengelsport. Een aantal jaar geleden heeft de hengelsportzaak de eigen cadeaukaart laten maken door GivaCard en zet deze succesvol in als marketingtool.

Het giftcard systeem van GivaCard brengt vele voordelen

Sinds 3 jaar werkt Voorhuis Hengelsport met de eigen cadeaukaart van GivaCard. Voorheen werkten ze met handgeschreven cadeaubonnen. “Uiteindelijk is het uitgeven van een handgeschreven cadeaubon wel bewerkelijk. Je hebt veel meer handelingen en het wordt niet automatisch bijgehouden. Wij zagen vele voordelen in het giftcard systeem van GivaCard. Het belangrijkste was dat het systeem van GivaCard aansloot op ons kassasysteem van Vendit. De koppeling was eenvoudig gemaakt en doormiddel van het scannen van de cadeaukaarten verloopt vrijwel alles automatisch.” Rob - Voorhuis Hengelsport.

Daarnaast brengt GivaCard echt wel een stukje gemak. De cadeaukaarten zijn gemakkelijk op te waarderen, ze zijn ook te herladen, we zijn veel minder tijd kwijt aan het uitgeven of verzilveren van een cadeaukaart. Dat is ideaal.
Cadeaukaart Voorhuis Hengelsport | GivaCard

De cadeaukaart als marketingtool

Voorhuis Hengelsport gebruikt de cadeaukaart ook echt als marketingtool. Zo geven ze de cadeaukaarten uit als prijzen voor hengelsportverenigingen. “Cadeaukaarten met een bepaald bedrag worden dan weggeven en vervolgens komt de ontvanger naar de winkel of webshop om de cadeaukaart te verzilveren. Over het algemeen wordt de cadeaukaart overbesteed en brengt dus uiteindelijk weer meer omzet op.”

De cadeaukaart van Voorhuishengelsport is te verkrijgen en te verzilveren zowel in de fysieke winkel als in de webshop. “De webshop is echt de etalage van onze winkel. Mensen uit Nederland, België, Duitsland en Frankrijk bekijken het assortiment online en bestellen het dan ook daadwerkelijk online of komen naar de winkel. Onze cadeaukaart is een goede aanvulling op ons huidige assortiment. We willen voorop blijven lopen met ons assortiment en nemen de cadeaukaart hierin mee.”

Schrijf je in voor de nieuwsbrief