Partner in automatiseringsoplossingen

Vendit is één van onze partners in betrouwbare en gebruiksvriendelijke automatiseringsoplossingen. Lees hieronder wie Vendit is en wat we samen voor onze klanten kunnen betekenen.

Complete winkelautomatisering

Sinds 1986 biedt Vendit betrouwbare en gebruiksvriendelijke automatiseringsoplossingen. Het gaat om complete winkelautomatisering voor kleine en grote retailers, combi winkels, groothandelsbedrijven, franchise- en Retail Service Organisaties. Vendit ontwikkeld volledig in eigen beheer winkelmanagementoplossingen. Met haar 45 betrokken collega’s werken ze iedere dag aan kwalitatief hoogwaardige automatiseringsoplossingen en service. Vanuit het kantoor gevestigd in Rotterdam ontzorgt en ondersteunt Vendit op gebied van kassasystemen, winkelautomatisering en winkelmanagement. En dankzij de e-commerce kennis en techniek, kunnen zij ook een volledig geïntegreerde omnichannel oplossing bieden. Hierdoor is de klant altijd verzekerd van een professionele en optimaal renderende webshop. Alles overzichtelijk in één systeem. Ruim 10.000 gebruikers in meer dan 40 branches maken iedere dag gebruik van het Vendit winkelmanagementsysteem. Zo is Vendit uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende producenten en leveranciers van kassasystemen in de retail in Nederland en België.

GivaCard & GivaCard

Snelle en eenvoudige koppeling

Sinds 2014 werken GivaCard en Vendit samen. Een gezamenlijk klant heeft ons destijds in contact gebracht. De klant van Vendit wilde graag een eigen cadeaukaart uitgeven. De door GivaCard gebruikte techniek was al bekend bij Vendit. Daardoor kon er snel en eenvoudig een koppeling gerealiseerd worden.

GivaCard biedt een giftcard systeem wat de ondernemer de mogelijkheid biedt om de eigen cadeaukaart uit te geven en te verzilveren in de (web)winkel via het systeem van Vendit. Ruud Vissers: “Doordat het Vendit Systeem en het platform van GivaCard naadloos met elkaar communiceren, kunnen wij onze gezamenlijk klanten een zeer betrouwbare en laagdrempelige oplossing bieden voor elektronische cadeaukaarten.”

“Wij ervaren de samenwerking met GivaCard als erg prettig. Het is een toegankelijke organisatie met mensen die kennis van zaken hebben. Het is een no-nonsense organisatie, ze denken in oplossingen en beschikken over een uitgebreid pakket aan producten/diensten.”

Schrijf je in voor de nieuwsbrief