5 Tegoedbon templates waar iedereen blij van wordt!

Jouw cadeaukaart in je eigen ontwerp. Zie hier 5 mooie voorbeelden van GivaCard

5 tegoedbon templates waar iedereen blij van wordt

Klanten die in het bezit zijn van een cadeaukaart, hebben iets te vieren. Daar hoort natuurlijk een leuk ontwerp bij in de huisstijl van jouw bedrijf. Het is namelijk mogelijk om een cadeaubon te maken met een eigen logo. Want van een mooi cadeaubon ontwerp, wordt iedereen blij! Bekijk deze 5 voorbeelden maar eens.

Cadeaubon voorbeeld 1: Geef de klant de keuze

We zien het veel terug in cadeaubon ontwerpen van grote bedrijven: de klant heeft de keuze om uit het gehele assortiment een cadeau naar wens te kiezen. Hier hoort een algemeen template bij, maar dat betekent niet dat je niet kunt uitpakken in de huisstijl van jouw bedrijf. Denk maar eens aan de cadeaubon van Bol.com in de huiskleur blauw. Of aan de Media Markt cadeaukaart, ondanks de ruime keuze, toch heel kenmerkend is.

Cadeaukaart Mediamarkt

Cadeaubon voorbeeld 2: Speciaal voor jou

Een cadeaubon geven onpersoonlijk? Dacht het niet! Juist het geven van een tegoed is heel persoonlijk. Een klant die een cadeaukaart bij jou aanschaft is bekend met jouw zaak en tevreden over jouw product of dienst. Deze klant komt zelfs zo graag bij jou langs, dat hij/zij deze ervaring als cadeau wil geven aan een naaste! Speel met jouw cadeaubon ontwerp in op het persoonlijke aspect van het cadeau. Dit doe je bijvoorbeeld door te werken met woorden als ‘speciaal voor jou’, ‘voor de liefste’ of ‘omdat jij …’.

Cadeaukaart Woonstudio GivaCard

Cadeaubon voorbeeld 3: Een cadeaubon van waarde

Wie is er niet direct benieuwd naar het tegoed van de cadeaukaart die hij heeft gekregen? Als jouw zaak zich in het hogere segment bevindt, kun je ervoor kiezen om het tegoed van de cadeaukaart op het template te vermelden. Veel mensen hechten hier waarde aan en vinden het leuk om te laten zien wat zij voor de ander overhebben. Dit hoeft dus geen geheim te zijn. Ga jij je cadeaubonnen maken met eigen logo? Pak gerust uit met grote, blinkende cijfers op jouw tegoedbon template!

Cadeaukaart 2 Seasons Beach GivaCard

Cadeaubon voorbeeld 4: Een belevenis cadeau

In de meeste gevallen wordt met een cadeaubon ontwerp de focus gelegd op een bepaald bedrag of product dat de krijger kan verzilveren. Echter, hechten mensen steeds meer waarde aan een belevenis. Kun jij met jouw cadeaukaart inspelen op deze trend? Think out of the box!

Cadeaukaart Wellness GivaCard

Cadeaubon voorbeeld 5: Verrassing!

Wil jij dat jouw cadeaukaart ontwerp eruit springt? Wees origineel en creatief! Een goede manier hiervoor is om (een deel van) jouw bedrijf of persoonlijkheid als uitgangspunt te nemen. Dit vertelt in de meeste gevallen veel over het product of de belevenis die cadeau wordt gedaan. Waar sta jij versteld van? Wat zou je leuk vinden om te krijgen? Wees vooral niet te verhullend, maar maak van jouw cadeaukaart ontwerp een grote verrassing!

Cadeaukaart Efteling GivaCard

Neem vrijblijvend contact op en laat ons je helpen met het maken van een nieuwe template voor jouw cadeaukaart!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief