De eigen cadeaukaart van Team Jumbo-Visma

Team Jumbo-Visma is een Nederlands topsportteam dat op het hoogste niveau presteert. Ze verwachten dan ook niks minder van de eigen cadeaukaart van GivaCard.

De cadeaukaart van Team Jumbo-Visma

Team Jumbo-Visma is een Nederlands topsportteam dat het hele jaar door zichtbaar is en op het hoogste niveau presteert. Met het samenvoegen van een professioneel wieler- en schaatsploeg is de basis gelegd voor een nieuw organisatiemodel in de Nederlandse topsport. Met trots geven zij hun eigen cadeaukaart uit met GivaCard.

Inspirerend voor een nieuwe generatie

Er heerst een nieuwe topsportcultuur, die dankzij grote toewijding, ontwikkeling en sportieve prestaties 'Nederlands trots'​ als belangrijke kernwaarde uitdraagt. Team Jumbo-Visma inspireert een nieuwe generatie onder meer via eigen kanalen en overwinningen op het hoogste niveau. Management, coaches, atleten en partners delen kennis, werken samen en drijven elkaar sportief naar grote hoogte met als doel: samen winnen!

“Onze fans verrassen we met een eigen cadeaukaart”

Sinds juni 2021 geeft Team Jumbo-Visma haar eigen cadeaukaart uit met het giftcard systeem van GivaCard. “Daarvoor maakten we nog geen gebruik van cadeaukaarten of cadeaubonnen. Onze volgers en fans zijn op zoek naar producten van ons team voor zichzelf, maar kopen ook cadeaus voor familie en vrienden. Met de cadeaukaart sluiten we aan bij die behoefte.” Tom Houtgraaf – Team Jumbo-Visma. “Met GivaCard kunnen we iets aanbieden waar onze volgers en fans elkaar mee kunnen verrassen.”

Met de eigen cadeaukaart kan Team Jumbo-Visma een nieuwe doelgroep bereiken. Naast dat de cadeaukaart zichtbaar is in de webshop, wordt de cadeaukaart gedeeld via de social mediakanalen en via de nieuwsbrieven met de fanbase. “We zijn ook enorm trots op het ontwerp van onze cadeaukaart. Het ontwerp sluit goed aan bij de uitstraling van ons team en is herkenbaar voor onze doelgroep.”

Iedere dag groeien we met onze webshop

Een groot deel van de inkomsten van Team Jumbo-Visma bestaat uit partnerships. Partners zijn dus erg belangrijk voor de ploeg. Daarnaast werken ze aan andere manieren om de organisatie verder te laten groeien, de webshop is daar een belangrijk onderdeel van. De webshop bestaat sinds 2019 en groeit iedere dag. Naast wielerkleding zijn hier vele fanitems en items voor actieve fietsers te verkrijgen. “De cadeaukaart is een mooie aanvulling op het assortiment. Het is eenvoudig te implementeren in de webshop en zeer effectief in gebruik. Zoals de webshop ieder dag groeit, groeit de verkoop van onze cadeaukaart daarin mee.”

De cadeaukaart is een mooie aanvulling op het assortiment. Het is eenvoudig te implementeren in de webshop en zeer effectief in gebruik

Schrijf je in voor de nieuwsbrief