De cadeaukaart van Rico Moda

Rico Moda wilde echt vernieuwen en een betere uitstraling. Met ons giftcard systeem hebben we hierbij geholpen

Rico Moda: dé vooruitstrevende fashionstore voor mannen

Rico Moda is dé exclusieve fashionstore voor mannen in Goes. Hier vind je merken als Stone Island, Lyle & Scott, Emporio Armani en nog veel meer. Je shopt deze exclusieve merken in de winkel en in de webshop. Hier shop je ook de ideale professionele cadeaukaart voor de mannenfashion.

De fashionstore is in 2006 opgericht door Rico Nieuwenhuijse. In 2009 werd Rico Moda uitgebreid met een webshop. Ondanks dat de webshop toen nog in de kinderschoenen stond was dit een gouden zet. Met de combinatie van een winkel én een webshop ontstond er een enorme groei en moest Rico Moda verhuizen naar een groter pand in het centrum van Goes.

Rico Moda groeit verder: ook met de eigen cadeaukaart

Rico Moda werkt momenteel met de perfecte combinatie van off- en online verkoop. “De kracht van een fysieke winkel en een webshop is ongekend. Het hele concept is in elkaar verweven en versterkt elkaar enorm”, vertelt Sjoerd de Bruijne, E-commerce Manager bij Rico Moda.

Met het moderniseren en het professionaliseren van de winkel en webshop, is het cadeaukaarten programma van Rico Moda ook meegenomen. Twee jaar geleden kwam GivaCard om de hoek kijken. “We zijn een paar jaar geleden met een nieuw E-commerce project gestart. Alles is er toen uitgegaan en we zijn opnieuw begonnen. Dit alles had te maken met groei, toekomstvisie en ontwikkelingen in de markt. Dit was ook van toepassing op de eigen cadeaukaart van Rico Moda”.

Voorheen werkten ze met aparte cadeaubonnen. Er was één soort cadeaupas en daarnaast hadden we nog een andere papieren voucher. “We wilden echt vernieuwen en een betere uitstraling”. Via een wederzijdse connectie zijn ze in contact gekomen met GivaCard. Het contact was goed en het giftcard systeem zag er netjes uit. Daarnaast werkt Rico Moda met het kassasysteem van Adyen. Het giftcard systeem van GivaCard is hiermee vlekkeloos gekoppeld.

De cadeaukaart is nu ook te verzilveren in de webshop en onze klanten kunnen online het saldo van de cadeaukaart checken, wat zeker een aanwinst is.

“De oplossing voor onze eigen cadeaukaart paste precies in het plaatje. De verpakking heeft een mooie uitstraling en de cadeaukaarten zien er strak uit. Voor de klant is dit echt top. De cadeaukaart is nu ook te verzilveren in de webshop en onze klanten kunnen online het saldo van de cadeaukaart checken, wat zeker een aanwinst is. Bij de vorige cadeaukaarten was dit namelijk echt een gemis. Dit is een groot voordeel en een uitkomst voor onze klanten. Het totaalpakket klopt en we zijn daar erg tevreden over”.

De toekomst bij Rico Moda

Rico Moda is een zeer vooruitstrevende partij. Ze zijn continu op zoek naar vernieuwing en willen vooraan blijven lopen. Regelmatig worden hier prijzen mee gewonnen. Vorig jaar hadden won Rico Moda de prijs van beste website van het jaar en ook dit jaar zijn ze weer genomineerd. Daarnaast hebben ze ook twee keer de Shopping Awards gewonnen. Dit geeft extra energie om te blijven optimaliseren en vernieuwen. Allemaal om de beste kwaliteit te leveren aan hun klanten.

Wil jij net als Rico Moda jouw eigen cadeaukaart uitgeven? We gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor jouw eigen cadeaukaart.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief