Snel, makkelijk en veilig betalingen ontvangen via Pay.

PAY. is onze gedreven partner in online en offline betalingen. Met onze samenwerking voldoen we aan de passende betaalbehoeften van onze klanten en creëren wij dé perfecte oplossing voor de eigen cadeaukaart.

Achter elke betaling Pay.

Pay. is dé betaalprovider die on- en offline verkopen makkelijk en leuk maakt. Een betrouwbare en slimme partner die dagelijks honderdduizenden betalingen verwerkt. Met het aanbieden van alle populaire betaalmethoden timmeren ze hard aan de weg om de grootste full-service omnichannel betaalverwerker in de markt te worden.

Waarom Pay?

Pay. ontzorgt jou compleet op het gebied van betalingen, zodat jij je kunt focussen op je core business en verdere groei kunt realiseren. Zo faciliteert het bedrijf niet alleen de betaling, maar creëren zij ook een zo soepel en veilig mogelijke verkoopervaring voor jou én voor je klanten. Met een hogere conversie als resultaat.

De voordelen van Pay.

De alles-in-één betaalprovider

Eén contract, één integratie, één uitbetaling, één factuur. Je kunt zelfs in 15 minuten live zijn. En Pay. heeft eenvoudige aflettermodules voor de bekende boekhoudprogramma’s. Met onze synchronisatiemodule zet je automatisch een bestand in ieder gewenst formaat klaar. Makkelijker wordt het niet.

Alle populaire betaalmethoden binnen Nederland en Europa

Jouw klanten betalen zoals zij dat graag willen. Zo zorgt Pay. voor méér orders en een hogere conversie. Pay. is ook nog eens gespecialiseerd in achteraf betalen, gespreid betalen en betalen op krediet.

Jouw betalingen altijd inzichtelijk en bij de hand

Het Pay. platform geeft je real-time inzicht in al je betalingen, zelfs onderweg met de handige Pay. app.

Pay. is altijd bereikbaar voor hulp en advies

Persoonlijke service is in Pay.’s optiek essentieel. Daarom heb je dus altijd toegang tot je eigen accountmanager, technische support via chat, mail en telefoon en de 24/7 storingsdienst.

Hoe werkt GivaCard via PAY?

GivaCard levert met haar eigen cadeaukaart oplossing de perfecte combinatie om als onderneming je eigen cadeaukaart uit te geven. Met overzichtelijke rapportages is elke ondernemer goed op de hoogte van de verkopen, verzilvering maar ook de totale uitstaande waarde. Elke ondernemer kan zo moeiteloos de eigen cadeaukaart inzetten in een professionele omnichannel omgeving.

Doordat de samenwerking tussen PAY. en GivaCard de barrière wegneemt tussen Retail en E-commerce is het verzilveren van de eigen cadeaukaart niet langer een tijdrovende klus. Door de overzichtelijke online check-out van PAY. is het in een oogopslag duidelijk voor de consument hoe de cadeaukaart kan worden verzilverd. De cadeaukaarten zijn in delen te verzilveren en PAY. verzorgt ook de deel-betaling wanneer het saldo op de kaart niet toereikend is voor de aankoop.

In deze snel veranderende wereld van online en offline betalingen is het belangrijk de beleving in webshop of fysieke winkel voor de consument zo soepel en transparant mogelijk te houden.

Benieuwd hoe andere klanten de eigen cadeaukaart inzetten via PAY. en GivaCard? Lees hier hoe onze gezamenlijke klant Zoo&Zo de eigen cadeaukaart inzet voor online en offline betalingen.

Waarom werken met de eigen cadeaukaart van GivaCard via PAY.?

  • De cadeaukaart is bij uitstek het perfecte betaalmiddel in een omnichannel omgeving
  • Geen handmatige administratie
  • Geschikt om met meerdere (fysieke) locaties te verkopen en te verzilveren
  • Duidelijke inzichten via PAY. en GivaCard van de verkochte en ingeleverde cadeaukaarten

Maak nu je eigen cadeaukaart

Wil jij nu je eigen cadeaukaart maken en zorgeloos uitgeven als betaalmiddel? Kom vrijblijvend met ons een potje kaarten!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief