De eigen cadeaukaart van Mostert Bloemen

Met alle ontwikkelingen in de loop der jaren bij Mostert Bloemen is de cadeaubon omgezet naar een professionele cadeaukaart met een professioneel cadeaukaart systeem van GivaCard.

De eigen cadeaukaart van Mostert Bloemen

Mostert Bloemen bestaat al tientallen jaren en is een echt familiebedrijf. Klaas en Cindy zijn de 3e generatie Mostert Bloemen en inmiddels hebben ze drie vestigingen. Daarnaast hebben ze ook een webshop en kunnen hun klanten daar de mooiste bloemstukken online bestellen. Al ruim twee jaar heeft Mostert Bloemen de eigen cadeaukaart van GivaCard toegevoegd aan het assortiment.

Cadeaukaart Mostert Bloemen | GivaCard

Van papieren cadeaubon naar professionele cadeaukaart

Mostert Bloemen onderscheidt zich als bloemenzaak door mee te gaan met de trends en ontwikkelingen en goed naar de klant te luisteren. “We leggen onze ziel erin en blijven altijd kritisch. We hebben echt liefde voor het vak en dat verwerken wij in onze creaties.”

Met alle ontwikkelingen in de loop der jaren is de cadeaubon omgezet naar een professionele cadeaukaart. Al ruim twee jaar heeft Mostert Bloemen nu de eigen cadeaukaarten van GivaCard toegevoegd aan het assortiment. Klanten kopen de cadeaukaarten eenvoudig in één van de winkels of via de webshop. Voorheen verkocht Mostert Bloemen papieren cadeaubonnen wat veel meer administratie met zich meebracht.

Het ideale aan GivaCard is dat je af kunt schrijven op de cadeaukaart en administratief gezien is dit heel erg overzichtelijk. GivaCard biedt ons een cadeaukaarten systeem wat heel overzichtelijk is een zeer gebruiksvriendelijk.

Naast verkopen in de winkels verloopt de verkoop via de webshop ook erg goed. De webshop is bij Mostert Bloemen altijd al erg belangrijk geweest. Zeker in deze coronatijd was de webshop weer erg waardevol. De winkels konden natuurlijk niet open en door de webshop konden klanten gewoon 24/7 bloemen blijven bestellen en zo ook de cadeaukaart.

Mostert Bloemen maakt ook gebruik van de online cadeaukaartwidget PUSH van GivaCard. Naast dat de widget gebruikt kan worden om cadeaukaarten online te verkopen kunnen klanten met de saldochecker ook eenvoudig het saldo controleren.

De toekomst bij Mostert Bloemen

Mostert Bloemen wenst nog jaren door te gaan en blijft meegaan met de tijd. Ze willen in de komende jaren nog meer online gaan doen. Hierin blijven ze ook doorgaan met de verkoop van de eigen cadeaukaart met GivaCard.

Het is overzichtelijk en makkelijk. De cadeaukaart is naar eigen idee te ontwerpen en is van mooie en goede kwaliteit. We zijn zeer tevreden over de samenwerking met GivaCard en raden het eenieder aan.