De cadeaukaart van Ijstijd

De klanten van IJstijd merken weinig van de verandering en wij ervaren juist veel voordelen met het giftcard systeem van GivaCard

Cadeaukaarten activeren en verzilveren via je kassa

Maria Mulder, leidinggevende bij IJstijd IJssalons: “We werkten al met cadeaukaarten van een andere partij en die verkochten we veel. Maar ons probleem was dat je die kaarten alleen kon registreren via een op internet aangesloten kassa. Die hebben wij helaas niet..."

De oplossing van GivaCard

"Het afschrijven moesten we zelf bijhouden. Daarom zochten we cadeaukaarten die we via onze kassa direct konden verzilveren. Danny van GivaCard kwam bij ons langs en legde de mogelijkheden duidelijk uit. Toen waren we meteen in de wolken”, vertelt Maria van IJstijd. “Het ging allemaal heel makkelijk. Onze eigen vormgever maakte een ontwerp voor de cadeaukaart. Het sjabloon daarvoor kregen we van GivaCard. Zij gingen voor ons op afstand aan de slag. Danny kwam ook langs om het systeem te installeren. Het hele giftcard systeem werkt nu via onze CVV-pinautomaat, verder hebben we niks nodig. Bij vragen of problemen reageert GivaCard heel snel.”

Het resultaat

Voor onze klanten is er weinig veranderd. Vooral achter de schermen merken we veel voordelen.

“Voor onze klanten is er weinig veranderd. Zij mogen dit jaar nog hun oude cadeaukaarten om laten zetten naar ons nieuwe giftcard systeem. Vooral achter de schermen merken we veel voordelen. We zien nu pas dat het oude systeem ons veel dubbel werk opleverde. Het gaat nu duizend keer sneller. En problemen met een pas kunnen we meteen checken. Elke transactie wordt goed geregistreerd. De cadeaukaarten van GivaCard geven ons overzicht en duidelijkheid. Ook alle informatie van GivaCard is duidelijk. Het is echt een fijne samenwerking”,

Over IJstijd IJssalons

Het ambachtelijke Italiaanse schepijs van IJstijd IJssalons is een begrip op de Veluwe. Er zijn vestigingen in Garderen, Beekbergen, Voorthuizen en Harderwijk. IJstijd bereidt dagelijks ijs en streeft altijd naar perfectie. Naast huisgemaakt ijs heeft IJstijd nog een heel assortiment dranken, broodjes en zoete lekkernijen.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief