De eigen cadeaukaart van Hobbyshop-online.nl

Bij hobbyshop-online.nl is alles te verkrijgen voor elke creatieveling. Sinds vorig jaar geven ze nu ook de eigen cadeaukaart uit met GivaCard. Lees hier hoe ze dat doen.

De eigen cadeaukaart van hobbyshop-online.nl

Bij hobbyshop-online.nl is alles te verkrijgen voor elke creatieveling. Met een inspiratiecentrum en een webshop bedienen ze heel Nederland en daarbuiten. Sinds vorig jaar geven ze nu ook de eigen cadeaukaart uit met GivaCard. Lees hier hoe ze dat doen.

In 1992 openden Berwil en Paul een hobbyspeciaalzaak in het winkelcentrum van Stein (Limburg) met de naam 't Vrije Uurtje. In 2010 hebben zij het assortiment uitgebreid met bijou- en cadeauartikelen. Met deze verandering van assortiment hebben zij ook de naam veranderd in Berlini. Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die plezier hebben in creatieve hobbys en daarnaast ook op zoek zijn naar een ontspannen bezigheid. Daarom werd er naast de winkel in Stein ook een webshop geopend: hobbyshop-online.nl. Hiermee bereiken ze creatieve mensen in heel Nederland, maar ook in België en Duitsland. Sinds 2014 worden zij hierbij geholpen door zoon en schoondochter, Jeroen en Sanne. Een echt familiebedrijf met een lange traditie!

Na veel groei en een aantal verhuizingen zit hobbyshop-online.nl sinds 2021 in een groter pand in Sittard.

Het leukste hobbycadeau geef je met de cadeaukaart

Sinds augustus 2021 werkt hobbyshop-online.nl met de eigen cadeaukaart van GivaCard. Voor GivaCard werkten ze met cadeaubonnen van een andere partij. Bij hobbyshop-online.nl zijn ze uiteindelijk met het giftcard systeem van GivaCard verdergegaan, omdat de webshop gebruik maakt van Payment Service Provider Pay.nl. De cadeaukaarten van GivaCard zijn hierin volledig geïntegreerd, wat een absolute must was voor hobbyshop-online.nl.

“We zijn zeer tevreden over de samenwerking met GivaCard. Deze bevalt erg goed. De cadeaukaarten van GivaCard hebben een professionele uitstraling. Daarnaast konden wij het ontwerp helemaal zelf aanpassen, zodat het precies past bij ons bedrijf. En voor onze klanten is het eenvoudig en gebruiksvriendelijk om de cadeaukaarten te kopen en te gebruiken. Het allergrootste voordeel dat wij ervaren is dat mensen bij ons een cadeaukaart kopen die ze ook alleen bij ons kunnen inwisselen.” Aldus Jeroen Custers – hobbyshop-online.nl

“Wij zijn ook ontzettend trots op het ontwerp van onze cadeaukaart. Een designer heeft voor ons een fantastisch ontwerp gemaakt. De afbeelding op onze cadeaukaart laat een dwarsdoorsnede van ons assortiment zien en door de kleuren wordt het een vrolijk geheel waar je echt blij van wordt.”

De cadeaukaart van hobbyshoponline.nl - GivaCard

De toekomst van hobbyshop-online.nl

Klanten kunnen de cadeaukaart bestellen via de pagina www.hobbyshop-online.nl/cadeaubon/. Onze webshop hobbyshop-online.nl is het allerbelangrijkste waar klanten terecht kunnen voor het grootste assortiment hobbyspullen. De komende jaren is er de wens om te blijven groeien en het assortiment te kunnen uitbreiden.

We willen als bedrijf een professionele uitstraling hebben en daar passen de cadeaukaarten van GivaCard uitstekend bij.

Naast de professionele uitstraling van de cadeaukaart biedt het giftcard systeem ook alle voordelen en kan de cadeaukaart eenvoudig online verkocht en verzilverd worden. Hobbyshop-online.nl wenst in de toekomst verder door te groeien en neemt daarin de cadeaukaart mee.

Wil jij net als hobbyshop-online.nl ook je eigen cadeaukaart uitgeven? Wij gaan graag met jou in gesprek. Neem contact met ons op.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief