GivaCard en Eijsink slaan handen ineen

Eijsink staat al meer dan 35 jaar klaar voor ondernemers uit verschillende branches: één daarvan is de horecabranche. Ontdek Eijsink en lees wat wij gezamenlijk doen voor onze klanten.

Van boeken, bestellen, betalen, bereiden, bedienen, bemensen, binden tot en met beheren: alle processen worden van A tot Z ondersteund. Dat Eijsink kwaliteit biedt is duidelijk; sinds jaar en dag is Eijsink marktleider in de horeca. Van stilzitten is geen sprake: Eijsink en GivaCard hebben de handen ineengeslagen om de cadeaukaart bij hun klanten op een topniveau te brengen.

Een passende oplossing voor elke horecaondernemer

Wij zijn in gesprek met Joost Snellink – commercieel adjunct-directeur bij Eijsink - en hij vertelt vol enthousiasme overhet booq kassasysteem en de samenwerking met GivaCard.

booq - givacard

“Eijsink is al ruim 37 jaar actief in de horecabranche. Met de levering van complete kassasystemen weten we al jaren het leven van horecaondernemers makkelijker te maken. De laatste 10 jaar werken we aan de ontwikkeling van het softwareplatform booq. booq is een in-house ontwikkeld softwareplatform speciaal voor de horeca, om zo het team en de gasten optimaal te kunnen ondersteunen. Alle processen die in de horeca voorkomen, proberen we met booq zo efficiënt mogelijk te ondersteunen met behulp van digitale hulpmiddelen. Het platform is modulair opgebouwd zodat het bij iedere horecaondernemer past en helemaal naar eigen wens is in te richten. Voor elke horecaondernemer is er dus een passende oplossing; van een klein café tot bijvoorbeeld een pretpark of vakantiepark waar veel horeca op is aangesloten."

Eijsink-booq-givacard

booq Giftcard

Het booq Platform is door de ondernemer volledig naar eigen wens samen te stellen. Naast kassa-software biedt booq onder andere QR-bestellen, tafelreserveringssoftware, keukensoftware en personeelsplanningssoftware. Eijsink heeft booq zo ontwikkeld dat de module voor de eigen cadeaukaart - booq Giftcard - makkelijk aan te zetten is. GivaCard ondersteunt hierin alle facetten die komen kijken bij het uitgeven van een cadeaukaart.

De cadeaukaart is in de horeca en leisure een zeer belangrijk product, er worden heel veel algemene cadeaukaarten verkocht en verzilverd. Ten opzichte van het alleen accepteren van een algemene cadeaukaart is het uitgeven van een eigen cadeaukaart voor ondernemers veel interessanter. Bij het verkopen van een eigen cadeaukaart weet je tenslotte dat die kaart ook weer in je eigen restaurant terug zal komen.

cadeaukaart-coast-givacard

“Bij het uitgeven van een cadeaukaart komt veel expertise kijken”, geeft Joost aan. “Naast de techniek en de benodigde veiligheid heb je te maken met een ontwerpproces, het drukken van kaarten maar ook de online verkoop en verzilvering via webshops. En laat GivaCard al deze processen nou perfect hebben opgelost. Dus voordat we het wiel voor de tweede keer zouden moeten uitvinden hebben we GivaCard gebeld. De eigen cadeaukaart van GivaCard is een mooie oplossing en met deze samenwerking kunnen we de giftcard in het platform van booq aanbieden.”

We willen de horecaondernemer een eenvoudig totaalpakket bieden waarmee ze alle kanten op kunnen. Ook met de booq Giftcard module spelen we in op de behoeften. Met een gedegen systeem kan de ondernemer eenvoudig zijn eigen cadeaukaart uitgeven in zijn huisstijl en eenvoudig verwerken in zijn kassasysteem.

Een vliegende start

In de eerste week van 2022 is de booq Giftcard module gelanceerd. Naar de markt toe zijn we pas drie maanden echt aan het werk en hebben we samen een hele mooie start mogen maken. We hebben dezelfde ambitie en de wens om de ondernemers optimaal te ondersteunen. “De oplossing wordt heel goed ontvangen door de horecaondernemers. Het is zeker een waardevolle, professionele en veilige oplossing welke aan onze dienstverlening is toegevoegd.”

‘The future in your hands’

Eijsink heeft de ambitie om met booq het marktleiderschap verder uit te breiden en blijft het softwareplatform continu optimaliseren, zodat het de horecaondernemer altijd op juiste manier kan ondersteunen. Samen met GivaCard wordt er gebouwd aan een mooi langdurig partnerschap. Met het booq softwareplatform en de geïntegreerde booq Giftcard heb je daadwerkelijk ‘the future in your hands’.

The future in your hans - GivaCard

Schrijf je in voor de nieuwsbrief