Je eigen cadeaukaart ontwerpen voor jouw onderneming

Je wilt een eigen cadeaukaart gaan uitgeven met je bedrijf. Goed plan! Maar waar begin je met een eigen cadeaukaart ontwerp? Geen zorgen, met GivaCard heb je in no time jouw perfecte cadeaukaart ontworpen!

Je eigen cadeaukaart ontwerpen voor jouw onderneming

Je wilt een eigen cadeaukaart uitgeven met je bedrijf. Goed plan! Een cadeaukaart is namelijk altijd een leuk cadeau om te geven én te krijgen. Het is een aanbeveling van tevreden klanten die je nieuwe klanten gaat opleveren! Daarom wil je dat jouw cadeaukaart een professionele uitstraling heeft die past bij jouw onderneming of product. Maar waar begin je met een eigen cadeaukaart ontwerp? Geen zorgen, met GivaCard heb je in no time jouw perfecte cadeaukaart ontworpen!

In no time jouw perfecte cadeaukaart ontwerp met GivaCard

Misschien denk je nu nog dat een eigen cadeaukaart ontwerpen een lastig verhaal is, maar met GivaCard is dit een eitje! Je hoeft jouw idee alleen maar in te voeren en onze designers gaan voor je aan de slag zodat jij het mooiste cadeaukaart ontwerp krijgt voor jouw onderneming.

Wij hebben namelijk alle expertise in huis voor de perfecte cadeaukaart. Wanneer jij wilt starten met je eigen cadeaukaart uitgeven vragen wij je om jouw logo door te sturen en de gewenste huisstijl. Onze designers gaan hiermee voor je aan de slag en maken gemiddeld 3 tot 5 concept cadeaukaarten. Samen met jou bekijken we de ontwerpen en uiteindelijk geef jij akkoord op het ontwerp voor jouw cadeaukaart.

Specificaties bij het ontwerpen van je cadeaukaart

Tijdens het ontwerpen, let de designer op een aantal specificaties. Denk hierbij aan overlap, afronding van de hoeken, plaats van de pincode en kaartnummer etc. Dit zijn belangrijke specificaties voor het drukken van jouw cadeaukaart ontwerp. Jijzelf hoeft je hiermee dus niet bezig te houden. Wij zorgen ervoor dat je cadeaukaart er top uitziet, dat de specificaties kloppen en dat de kwaliteit goed is.

Liever zelf je eigen cadeaukaart ontwerpen?

Wij kunnen snel, professioneel en kwalitatief goede cadeaukaarten voor je ontwerpen. Je hebt verder geen omkijken naar dit proces en wij ontzorgen je hierin volledig.

Wil je liever toch zelf je eigen cadeaukaart ontwerpen? Dat kan natuurlijk ook! En zelfs daarin kunnen we je handvatten bieden en eventueel bijsturen. Wanneer je zelf je eigen cadeaukaart wilt ontwerpen, leveren wij alles aan wat je nodig hebt, inclusief werkbestanden.

Wil je nu aan de slag gaan met je eigen cadeaukaart ontwerp? Het team van GivaCard helpt je graag! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief