Je eigen cadeaukaart verkopen met je eigen kassa: kan dat?

Een cadeaukaart verkopen zonder ingewikkelde systemen? GivaCard koppelt het giftcard systeem met je eigen kassa of laptop!

Je eigen cadeaukaart verkopen met je eigen kassa: kan dat?

Een giftcard laten maken en verkopen van een eigen cadeaukaart kent veel bewezen voordelen. Eigen cadeaukaarten vergroten je omzet, zorgen voor een grotere klantenkring en je hebt als ondernemer hele makkelijke reclame. Toch laten veel ondernemers zich tegenhouden in het ontwikkelen van een eigen cadeaukaart, omdat er vaak gedacht wordt dat dit een complex proces is. Gelukkig is niets minder waar! Wij leggen je uit hoe het werkt.

Ontwikkel je eigen cadeaukaart

Bij GivaCard kunnen we het hele proces van het verkopen van je eigen cadeaukaart uit handen nemen. Zo blijven er voor jou als ondernemer eigenlijk alleen maar voordelen over. Het begint natuurlijk met het ontwerp: we ontwerpen de kaart in de look en feel van jouw onderneming. Zo kunnen we een cadeaubon maken met eigen logo. Natuurlijk nemen we ook je verpakking hierin mee. Voor de presentatie van jouw cadeaukaart voorzien we je winkel of restaurant van een display, zodat jij je cadeaukaarten goed zichtbaar kunt presenteren. En we verzorgen ook nog eens de verzending, afhandeling en administratie van jouw cadeaukaart. Zo simpel is het!

Cadeaukaarten en je eigen kassa

Heb je dan extra apparatuur en systemen nodig? Nee hoor, helemaal niet! Kies je voor de cadeaukaarten van GivaCard, dan kun je ervan uitgaan dat wij de software die je nodig hebt voor het op- en afwaarderen van de cadeaukaarten, leveren. Wij sluiten deze aan op de apparatuur die je al hebt. Het enige dat je nodig hebt is een pinautomaat, een kassasysteem, een smartphone, tablet, pc of laptop. Je kunt dus je eigen cadeaukaart uitgeven zonder dat je extra geld hoeft te investeren in dure soft- of hardware.

De voordelen van een cadeaukaart

Zoals gezegd biedt het uitgeven van je eigen cadeaukaart een tal van voordelen. Het belangrijkste voordeel is uiteraard een verhoogde omzet. Zo’n 84% van de klanten geeft gemiddeld 4 keer meer uit dan de waarde van de cadeaubon zelf. Ook vergroot je met een eigen cadeaukaart je klantenkring. Er komen immers nieuwe klanten bij je shoppen die zonder deze kaart niet naar jouw winkel of onderneming waren gegaan. Als laatste vergroot je de professionaliteit van jouw onderneming. Bijna iedere ondernemer werkt tegenwoordig met cadeaukaarten, dus waarom jij niet?

Cadeaukaart Katoen | GivaCard

Ben jij benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen in het uitgeven van jouw eigen cadeaukaart? Neem dan vooral contact met ons op. Wij helpen je graag!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief