Betaaloplossingen voor jouw bedrijf: CCV biedt alles onder één dak

Naast het leveren van betaalautomaten verzorgt CCV ook de afhandelingen van transacties van hun klanten. Lees hieronder wat wij samen met CCV voor onze klanten betekenen.

Marktleider in elektronisch betalen

Voortdurend is de wereld van betalen in beweging; continu vinden er veranderingen plaats in regelgeving en voorkeuren. CCV weet dit als geen ander. Al sinds 1958 speelt het familiebedrijf in op deze veranderingen. De grondlegger dhr. Cor van de Velden heeft als eerste betaalautomaten in Nederland geïntroduceerd. Vandaag de dag is CCV de Benelux marktleider in elektronisch betalen en bieden zij de klanten een complete omnichannel oplossing.

Diverse oplossingen in betalen

Naast het leveren van betaalautomaten verzorgt CCV ook deafhandelingen van transacties van hun klanten. Ze nemen dit graag voor hunklanten uit handen. Op hun beurt heeft de klant dan alle focus voor zijn eigenklanten. CCV biedt volwaardige betaaloplossingen:

Betaalautomaten: Voor iedere ondernemer is er altijd een passendebetaalautomaat. De ondernemer wil zijn betalingsverkeer goed en efficiëntinrichten. Voor elke vraag is er altijd een passende betaaloplossing. Er zijnverschillende pinautomaten welke gekocht of gehuurd kunnen worden. CCV isaltijd beschikbaar voor informatie of advies. Zo zijn klanten voorzien van dejuiste koppelingen voor een betaaloplossing.

Betaalmethoden voorfysieke betalingen: Betaalmethodenzijn de manieren waarop er betaald kan worden, ookwel de betaalmogelijkheden.CCV biedt alle bekende betaalmethoden. Deze betaalmethoden zijn voor fysiekebetalingen in de winkel of onderneming van de klant. Hierin is veel mogelijk ende CCV geeft hierin graag advies.

CCV Shop: Voor ondernemers die een eigen webshop willenbeginnen biedt CCV ook op maat gemaakte oplossingen. Met CCV Shop ondersteundCCV de opstart en de ontwikkeling van de webshop. Ze leveren een heel eigenSAAS webshop oplossing met hosting, continue innovaties in de vorm van nieuwefunctionaliteiten, support en betaaloplossingen. Prettig is dat je hiervoor geenspecifieke technische kennis nodig hebt, je kan dus zo aan de slag. CCV Shopbiedt optimaal gebruiksgemak en haalt voor de ondernemer het maximale uit dewebshop.

Service en accessoires: Naast uitgebreide service, biedt CCV ook alleaccessoires voor de optimalisatie van alle pinautomaten en zorgen ze hiermeevoor optimaal betaalgemak op locaties.

Klantbelang staat bovenaan

Bij CCV staat klanttevredenheid bovenaan. Ongekende robuuste betaaloplossingen met eigen in Arnhem ontwikkelde software. Klantcontact is geen kostenpost, maar een middel om in contact te zijn met de klant. Let’s make payment happen! Dit uitgangspunt sluit aan bij die van GivaCard. GivaCard en CCV hebben al meer dan 10 jaar een waardevolle samenwerking. “Al voordat ik bij CCV kwam werken in 2013, was de samenwerking er al. Onze betaalautomaten ondersteunen de loyaliteit en cadeaukaartoplossingen die GivaCard uitgeeft.” geeft Erik Beenen, partner manager bij CCV aan. CCV en GivaCard zorgen er samen voor dat de gezamenlijke klanten cadeaukaarten kunnen uitgeven en accepteren.

Ik heb de medewerkers van GivaCard als uitermate sympathiek en oprecht leren kennen. Samen stellen we de klant centraal en zorgen we ervoor dat de klant zich geholpen en een gewaardeerde klant voelt.

CCV vindt het fijn dat GivaCard altijd nauw in contact is haar klanten op locaties waar CCV op dat moment niet mee in contact staat. Door een goede en optimale samenwerking en communicatie ondersteunen de twee partijen de GivaCard klanten.

GivaCard ziet CCV als een waardevolle partner in betaalmogelijkheden en de cadeaukaartenoplossingen sluiten naadloos aan bij het aanbod van CCV. “Ik vind het contact met de GivaCard crew buitengewoon prettig en vind het fijn samen onze klanten te helpen,” aldus Erik Beenen van CCV.