Buckaroo & GivaCard

Buckaroo is als Payment Service Provider een van onze betrouwbare partners. Samen zorgen we voor passende betaaloplossingen voor onze gezamenlijke klanten. Lees hieronder wie Buckaroo is en waar zij goed in is.

Het platform achter vele betalingen

In 2005 begon Buckaroo als Payment Service Provider (PSP) in Nederland. Buckaroo was de eerste aanbieder van iDEAL. Al snel breidde ze het aanbod uit met SEPA direct debit en creditcards. Inmiddels biedt het bedrijf 40 nationale en internationale betaalmethoden, waaronder de cadeaukaarten van GivaCard. Buckaroo is het platform achter vele betalingen.

Net als GivaCard bedient Buckaroo ondernemers. Ondernemers die online transacties uitvoeren en ondersteuning zoeken van een veilige en betrouwbare betaalpartner. Buckaroo ontlast de ondernemer in het financiële stuk van ondernemen. GivaCard en Buckaroo hebben gezamenlijke klanten in verschillende branches.

Met verschillende expertise vullen we elkaar aan

Al een aantal jaar werken GivaCard en Buckaroo samen. De samenwerking is ontstaan uit de kans om elkaar meerwaarde te bieden. Bovendien biedt deze partnership een extra service aan ondernemers die een cadeaukaart hebben in de checkout.

GivaCard wordt door Buckaroo gezien als expert op het gebied van veilige betalingen via cadeaukaarten. Op haar beurt verwerkt Buckaroo het aanbod van cadeaukaarten in de checkouts van klanten. Op deze manier vullen we elkaar erg goed aan. De doorslag voor een samenwerking was uiteindelijk de positieve ervaring van ondernemers die de eigen cadeaukaart uitgeven met GivaCard.

De samenwerking verloopt erg prettig. In ons partnership groeien we allebei, omdat we beide raakvlakken hebben op gebied van payments. We vullen elkaar goed aan, omdat we een verschillende expertise hebben die naadloos op elkaar aansluit.

Safety first

Gezamenlijke klanten zijn bijvoorbeeld Girav.nl. Brandfield en Nubikk, allemaal zeer professionele partijen met hoge ambities en eisen aan hun betaalsystemen. Dekennis op het gebied van een optimale inzet van cadeaukaarten neemt Buckaroo altijd mee in gesprekken met webwinkels en ondernemers. Daarbij staat behalve commercieel belang, veiligheid bij ons beiden voorop.

GivaCard heeft een groot netwerk en is een grote omni-channel speler, met bekendheid onder retailers en grote fashion partijen. Daarnaast heeft GivaCard veel ervaring op het gebied van veilig betalen met cadeaukaarten.

Met ons partnership weten we onze missie als groeipartner te behalen. Met behulp van GivaCard laten we de ondernemer groeien en groeien wij (zowel GivaCard als Buckaroo) mee.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief