Wie zijn wij?

GivaCard is jouw partner in cadeaukaarten! Wij bieden voordelige totaaloplossingen op het gebied van cadeaukaarten. Al sinds 2006. GivaCard is de eerste distributeur van cadeaukaarten in Nederland. Daarnaast bieden we het mkb volwaardige oplossingen voor het uitgeven van een eigen cadeaukaart. Wij helpen de ondernemer van A tot Z: vanaf het ontwerp van de cadeaukaart tot en met het opwaarderen en verzilveren. 

Groot verkoopnetwerk

Naast het ontwikkelen van fysieke en digitale cadeaukaarten, heeft GivaCard een groot netwerk van ruim 4.000 fysieke verkooplocaties en diverse online verkooppunten. Onze klanten profiteren van deze extra verkoopkanalen.

Uw eigen cadeaukaart

Wil je voor jouw winkel(-s), restaurant(-s) of andere onderneming een cadeaukaart uitgeven? Wij helpen met de integratie van de huidige apparatuur, ontwerp van de cadeaukaart, productie van de kaarten, de on- en offline verkoop en de verzilvering.

GiftCardMall

Voor ondernemers die populaire cadeaukaarten, beltegoed of andere vouchers willen aanbieden, hebben wij de GiftCardMall. Een kant-en-klare molen waarin deze kaarten prominent kunnen worden geplaatst.

GivaCard biedt maatwerk en unieke totaaloplossingen.

GivaCard blijft innoveren en inspelen op actualiteit en nieuwe behoeften en mogelijkheden.
Weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!

Zijpendaalseweg 41
6814 CC Arnhem
Nederland

info@givacard.nl
www.givacard.nl
+31 26 379 43 76

Copyright © Givacard  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud