Wij zijn GivaCard!

GivaCard is jouw partner in cadeaukaarten!
Al sinds 2007 bieden we voordelige totaaloplossingen op het gebied van cadeaukaarten. GivaCard is de eerste distributeur van cadeaukaarten in Nederland. Daarnaast bieden we het mkb volwaardige oplossingen voor het uitgeven van een eigen cadeaukaart en verzorgen we de verkoop van cadeaukaarten aan consumenten.
Als geen ander weten we wat er gebeurt in de cadeaukaartenbranche, zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Het team van GivaCard staat voor al je vragen klaar en we kijken ernaar uit om jouw uitdaging op gebied van cadeaukaarten aan te pakken!

Ons team

Patrick Vegt

Patrick Vegt

Eigenaar

"In 2007 viel mijn oog op de ontluikende cadeaukaarten markt. Met eigen geknutselde displays startten we met de verkoop van een vijftal cadeaukaarten bij de voormalige postkantoren. Sinds het prille begin is de markt enorm gegroeid tot een professionele bedrijfstak waarin GivaCard zich bevindt.
Met drie belangrijke pijlers bedienen we deze markt: distributie, cadeaukaart oplossingen voor het MKB en de verkoop van cadeaukaarten aan consumenten.

De drang naar kwaliteit, de variatie van onze diensten en de samenwerking in een klein en zeer effectief team maakt het voor mij nog iedere dag fantastisch!" 

Roy Blokhuis

Back office

"Als Office Manager fungeer ik als eerste aanspreekpunt bij inkomende vragen van (potentiële) klanten. Mijn doel is om u zo spoedig mogelijk, maar toch vriendelijk en correct te helpen met al uw vragen. Daarnaast zorg ik ook voor alle aansluitingen van nieuwe, maar ook bestaande klanten. Met het verzorgen van de fulfilment voor Cardman.nl & Gift&Card maakt het mijn takenpakket compleet. 

Naast GivaCard voetbal ik graag, maar een potje FIFA met vrienden bevalt mij ook wel."Robin Verkroost

Marketing

"Sinds 1 mei 2021 ben ik toegetreden tot de wereld van cadeaukaarten. Deze dynamische branche past helemaal in mijn straatje. Bij GivaCard staat alles op gebied van marketing en communicatie op mijn to do list. Als marketeer zorg ik voor de optimale (online) groei van GivaCard. Mijn doel is dan ook om GivaCard uiteindelijk op de kaart te zetten als de #1 in cadeaukaarten!  

Naast deze fantastische, veelzijdige job ga ik graag op stap met mijn gezin en geniet ik volop van de bourgondische levensstijl."Jody van Asselt

Finance

"Ik ben gek op controle en cijfers en verzorg dan ook de volledige financiële administratie bij GivaCard. Alle facturen, inkomend en uitgaand, worden door mij verwerkt. Ik ben altijd op zoek naar manieren om de werkzaamheden beter en efficiënter uit te voeren om zo GivaCard en de klant beter van dienst te kunnen zijn.  

Zowel op het werk als thuis vind ik het heerlijk om mensen om mij heen te hebben. Ik ben dan buiten werktijd ook veel te vinden bij mijn gezin, familie en vrienden. Maar heel soms heb ik liever niemand om mij heen zodat ik helemaal alleen mijn Netflix series kan kijken."

Groot verkoopnetwerk

Naast het ontwikkelen van fysieke en digitale cadeaukaarten, heeft GivaCard een groot netwerk van ruim 4.000 fysieke verkooplocaties en diverse online verkooppunten. Onze klanten profiteren van deze extra verkoopkanalen.

Jouw eigen cadeaukaart

Wil je voor jouw winkel(-s), restaurant(-s) of andere onderneming een cadeaukaart uitgeven? Wij helpen met de integratie van de huidige apparatuur, ontwerp van de cadeaukaart, productie van de kaarten, de on- en offline verkoop en de verzilvering.

GiftCardMall

Voor ondernemers die populaire cadeaukaarten, beltegoed of andere vouchers willen aanbieden, hebben wij de GiftCardMall. Een kant-en-klare molen waarin deze kaarten prominent kunnen worden geplaatst.

GivaCard biedt maatwerk en unieke cadeaukaartoplossingen

Wij blijven continue innoveren en inspelen op actualiteit en nieuwe behoeften en mogelijkheden.
Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Copyright © Givacard  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud