Onze klanten met de eigen cadeaukaart

Iedere ondernemer kan profiteren van een eigen cadeaukaart. Of je nu een restaurant, bloemenzaak, kledingwinkel, lunchroom of kapsalon hebt. Met of zonder eigen webshop. Deze horeca- en retailondernemers gingen je voor..

De eigen cadeaukaart van hobbyshop-online.nl

Bij hobbyshop-online.nl is alles te verkrijgen voor elke creatieveling. Met een inspiratiecentrum en een webshop bedienen ze heel Nederland en daarbuiten. Sinds vorig jaar geven ze nu ook de eigen cadeaukaart uit met GivaCard. Lees hier hoe ze dat doen.

De cadeaukaart van Voorhuis Hengelsport

Voorhuis Hengelsport is een van de bekendste hengelsportzaken van Nederland. Mensen uit heel Nederland en daarbuiten komen hier voor alles op gebied van hengelsport. Voorhuis Hengelsport maakt nu al een paar jaar gebruik van de eigen cadeaukaart. Lees hier hoe ze dat doen.

De cadeaukaart van Team Jumbo-Visma

Team Jumbo-Visma is een Nederlands topsportteam dat het hele jaar door zichtbaar is en op het hoogste niveau presteert. Met het samenvoegen van een professioneel wieler- en schaatsploeg is de basis gelegd voor een nieuw organisatiemodel in de Nederlandse topsport. Met trots geven zij hun eigen cadeaukaart uit met GivaCard. Lees hier hoe Team Jumbo-Visma dit doet.  

De cadeaukaart van Krale B.V.

Krale B.V. is een wapenhandelaar die groot geworden is in de schietsport en zich daarmee nationaal en internationaal als betrouwbaar adres op de kaart heeft gezet. Hier lees je het verhaal over Krale B.V. en de inzet van de eigen cadeaukaart voor haar klanten.

Tuincentrum Hollander

Tuincentrum Hollander is een groot tuincentrum met zowel een locatie in Nederland als in Aruba. Hier lees je hoe de firma uitgegroeid is van klein tuincentrum tot een volwaardig verkoopcentrum in beplanting en hoe de eigen cadeaukaart wordt ingezet voor haar klanten. 

De Drvkkery

De Drvkkery is een zeer bekende boekhandel in Zeeland. Maar er is hier zeker meer te vinden dan alleen boeken. De Drvkkery is naast bekende boekhandel namelijk ook een brasserie en kantoor- en cadeauwinkel. Lees hier hoe de Drvkkerij vooruitstreeft en de eigen cadeaukaart hierin succesvol meegroeit. 

De eigen cadeaukaart van Mostert Bloemen

Mostert Bloemen bestaat al tientallen jaren en is een echt familiebedrijf. Klaas en Cindy zijn de 3e generatie Mostert Bloemen en inmiddels hebben ze drie vestigingen. Daarnaast hebben ze ook een webshop en kunnen hun klanten daar de mooiste bloemstukken online bestellen. Al ruim twee jaar heeft Mostert Bloemen de eigen cadeaukaart van GivaCard toegevoegd aan het assortiment. 

Vrijthof 16: Bar, Koffie en broodjes

Broodjeszaak Vrijthof 16 is ‘the place to be’ voor een heerlijke lunch. Hier word je als gast verrast wordt door de verschillende sferen die tegelijkertijd heel vertrouwd voelen. Mede door het gebruik van kwaliteitsproducten uit de regio zorgen ze voor een optimale Brabantse beleving. Door de jaren heen zijn ze flink gegroeid en hebben ze een aantal stappen doorlopen om te staan waar ze nu staan. 

VuurenRook

Vuur&Rook is een groeiende onderneming die de beste kwaliteit wil leveren aan de ware grillmasters. In de barbecue shop is alles te verkrijgen voor de optimale barbecue ervaring. 10 jaar geleden is het bedrijf begonnen als specialist in worstmakerij. Dit is uiteindelijk uitgebreid met BBQ’s, smokers, de beste rubs en sauce. 

Dierenspeciaalzaak ZOO&ZO

Dierenspeciaalzaak ZOO&ZO is een vooruitstrevende partij die goed inspeelt op de wensen en behoefte van haar klanten. In 1968 is het eenmanszaakje met de naam ’t Guppy begonnen met guppy’s kweken. Al snel werd het een aquariumwinkel en later een dierenspeciaalzaak. Sinds die tijd is ’t Guppy een begrip in Ede en omstreken geworden.  

IJstijd IJssalons

Maria Mulder, leidinggevende bij IJstijd IJssalons: “We werkten al met cadeaukaarten van een andere partij en die verkochten we veel. Maar ons probleem was dat je die kaarten alleen kon registreren via een op internet aangesloten kassa. Die hebben wij helaas niet..."  

Hotel & Brasserie Katoen

Vivian Diephout, eigenaar Hotel & Brasserie Katoen: “We begonnen ooit met eigen handgeschreven cadeaubonnen en een lijst nummers in Excel. Ze zagen er heel gezellig uit, maar het systeem was fout- en fraudegevoelig. Ons bedrijf groeide en ik wilde meer professionaliteit uitstralen. 

EP: Beerepoot

Harold Opbroek, mede-eigenaar en directeur bij EP:Beerepoot: “Eerder gebruikten wij papieren waardebonnen. Die zijn fraudegevoelig, niet goed te displayen en er kwam veel administratief gedoe bij kijken. Dit paste ook niet langer bij ons bedrijf dat op alle fronten steeds vooroploopt. 

“De cadeaukaarten van
GivaCard geven ons overzicht en duidelijkheid.”

Maria Mulder

Leidinggevende bij IJstijd IJssalons

“De gestructureerde administratie van onze cadeaubonnen geeft ons meer controle.”

Vivian Diephout

Eigenaar Hotel & Brasserie Katoen

“Onze cadeaukaarten zijn
een succes en leveren ons meer
omzet op.”

Harold Opbroek

Mede-eigenaar en directeur bij EP:Beerepoot

Ook profiteren van de vele voordelen van een eigen cadeaukaart? 

Het cadeaukaartsysteem van GivaCard is eenvoudig en voordelig. 

Copyright © Givacard  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud