Onze klanten met de eigen cadeaukaart

Iedere ondernemer kan profiteren van een eigen cadeaukaart. Of je nu een restaurant, bloemenzaak, kledingwinkel, lunchroom of kapsalon hebt. Met of zonder eigen webshop. Deze horeca- en retailondernemers gingen je voor..

Vrijthof 16: Bar, Koffie en broodjes

Broodjeszaak Vrijthof 16 is ‘the place to be’ voor een heerlijke lunch. Hier word je als gast verrast wordt door de verschillende sferen die tegelijkertijd heel vertrouwd voelen. Mede door het gebruik van kwaliteitsproducten uit de regio zorgen ze voor een optimale Brabantse beleving. Door de jaren heen zijn ze flink gegroeid en hebben ze een aantal stappen doorlopen om te staan waar ze nu staan. 

VuurenRook

Vuur&Rook is een groeiende onderneming die de beste kwaliteit wil leveren aan de ware grillmasters. In de barbecue shop is alles te verkrijgen voor de optimale barbecue ervaring. 10 jaar geleden is het bedrijf begonnen als specialist in worstmakerij. Dit is uiteindelijk uitgebreid met BBQ’s, smokers, de beste rubs en sauce. 

Dierenspeciaalzaak ZOO&ZO

Dierenspeciaalzaak ZOO&ZO is een vooruitstrevende partij die goed inspeelt op de wensen en behoefte van haar klanten. In 1968 is het eenmanszaakje met de naam ’t Guppy begonnen met guppy’s kweken. Al snel werd het een aquariumwinkel en later een dierenspeciaalzaak. Sinds die tijd is ’t Guppy een begrip in Ede en omstreken geworden.  

IJstijd IJssalons

Maria Mulder, leidinggevende bij IJstijd IJssalons: “We werkten al met cadeaukaarten van een andere partij en die verkochten we veel. Maar ons probleem was dat je die kaarten alleen kon registreren via een op internet aangesloten kassa. Die hebben wij helaas niet..."  

Hotel & Brasserie Katoen

Vivian Diephout, eigenaar Hotel & Brasserie Katoen: “We begonnen ooit met eigen handgeschreven cadeaubonnen en een lijst nummers in Excel. Ze zagen er heel gezellig uit, maar het systeem was fout- en fraudegevoelig. Ons bedrijf groeide en ik wilde meer professionaliteit uitstralen. 

EP: Beerepoot

Harold Opbroek, mede-eigenaar en directeur bij EP:Beerepoot: “Eerder gebruikten wij papieren waardebonnen. Die zijn fraudegevoelig, niet goed te displayen en er kwam veel administratief gedoe bij kijken. Dit paste ook niet langer bij ons bedrijf dat op alle fronten steeds vooroploopt. 

“De cadeaukaarten van
GivaCard geven ons overzicht en duidelijkheid.”

Maria Mulder

Leidinggevende bij IJstijd IJssalons

“De gestructureerde administratie van onze cadeaubonnen geeft ons meer controle.”

Vivian Diephout

Eigenaar Hotel & Brasserie Katoen

“Onze cadeaukaarten zijn
een succes en leveren ons meer
omzet op.”

Harold Opbroek

Mede-eigenaar en directeur bij EP:Beerepoot

Ook profiteren van de vele voordelen van een eigen cadeaukaart? 

Het cadeaukaartsysteem van GivaCard is eenvoudig en voordelig. 

Copyright © Givacard  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud