Onze klanten met de eigen cadeaukaart

Iedere ondernemer kan profiteren van een eigen cadeaukaart. Of je nu een restaurant, bloemenzaak, kledingwinkel, lunchroom of kapsalon hebt. Met of zonder eigen webshop. Deze horeca- en retailondernemers gingen je voor..

IJstijd IJssalons

Maria Mulder, leidinggevende bij IJstijd IJssalons: “We werkten al met cadeaukaarten van een andere partij en die verkochten we veel. Maar ons probleem was dat je die kaarten alleen kon registreren via een op internet aangesloten kassa. Die hebben wij helaas niet..."  

Dierenspeciaalzaak ZOO&ZO

Dierenspeciaalzaak ZOO&ZO is een vooruitstrevende partij die goed inspeelt op de wensen en behoefte van haar klanten. In 1968 is het eenmanszaakje met de naam ’t Guppy begonnen met guppy’s kweken. Al snel werd het een aquariumwinkel en later een dierenspeciaalzaak. Sinds die tijd is ’t Guppy een begrip in Ede en omstreken geworden.  

Hotel & Brasserie Katoen

Vivian Diephout, eigenaar Hotel & Brasserie Katoen: “We begonnen ooit met eigen handgeschreven cadeaubonnen en een lijst nummers in Excel. Ze zagen er heel gezellig uit, maar het systeem was fout- en fraudegevoelig. Ons bedrijf groeide en ik wilde meer professionaliteit uitstralen. 

EP: Beerepoot

Harold Opbroek, mede-eigenaar en directeur bij EP:Beerepoot: “Eerder gebruikten wij papieren waardebonnen. Die zijn fraudegevoelig, niet goed te displayen en er kwam veel administratief gedoe bij kijken. Dit paste ook niet langer bij ons bedrijf dat op alle fronten steeds vooroploopt. 

“De cadeaukaarten van
GivaCard geven ons overzicht en duidelijkheid.”

Maria Mulder

Leidinggevende bij IJstijd IJssalons

“De gestructureerde administratie van onze cadeaubonnen geeft ons meer controle.”

Vivian Diephout

Eigenaar Hotel & Brasserie Katoen

“Onze cadeaukaarten zijn
een succes en leveren ons meer
omzet op.”

Harold Opbroek

Mede-eigenaar en directeur bij EP:Beerepoot

Ook profiteren van de vele voordelen van een eigen cadeaukaart? 

Het cadeaukaartsysteem van GivaCard is eenvoudig en voordelig. 

Zijpendaalseweg 41
6814 CC Arnhem
Nederland

info@givacard.nl
www.givacard.nl
+31 26 379 43 76

Copyright © Givacard  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud