Actueel bij GivaCard

Welkom op onze nieuwspagina!

Hier lees je het laatste nieuws en ontwikkelingen bij GivaCard! Wil je altijd van het laatste nieuws op de hoogte zijn? Volg ons via Facebook, Instagram en LinkedIn. Zo weet je zeker dat je altijd op de hoogte bent. 

Je eigen cadeaukaart verkopen met je eigen kassa: kan dat? 

Het ontwikkelen en verkopen van een eigen cadeaukaart kent veel bewezen voordelen. Eigen cadeaukaarten vergroten je omzet, zorgen voor een grotere klantenkring en je hebt als ondernemer hele makkelijke reclame. Toch laten veel ondernemers zich tegenhouden in het ontwikkelen van een eigen cadeaukaart, omdat er vaak gedacht wordt dat dit een complex proces is. Gelukkig is niets minder waar! Wij leggen je uit hoe het werkt.

Geef het meest originele eindejaarsgeschenk aan jouw klant!

Het jaar is bijna voorbij en de feestdagen staan alweer voor de deur. Dit is het perfecte moment om je klanten eens te bedanken voor het afgelopen jaar. Bijvoorbeeld voor vertrouwen en de leuke samenwerking. Maar wat is nou een leuk idee voor een relatiegeschenk om aan jouw klanten te geven? En waarom is het geven van een relatiegeschenk zo belangrijk? We leggen het je uit en geven inspiratie voor het geven van een origineel eindejaarsgeschenk aan jouw klanten.

2 belangrijke redenen waarom jij je klanten zou moeten bedanken

We zijn ervan overtuigd dat er bij jou als ondernemer een doel heel hoog op je prioriteitenlijst staat: het vergroten van klantloyaliteit. Want jouw klanten zorgen ervoor dat jij omzet binnenhaalt, winst maakt en dat je onderneming zich kan verbeteren en kan groeien. Het is dan ook heel belangrijk dat ze bij je blijven terugkomen, en dat kun je bewerkstellingen door je klanten af en toe te bedanken. 

Vacature accountmanager

Wij zijn op zoek naar een accountmanager/salesmanager die het klantenbestand verder gaat uitbreiden. Ben je commercieel, een echte zelfstarter, bekend met de horeca en/of retail en wil jij graag het marktaandeel van GivaCard vergroten? Zoek je een dynamische functie bij een klein en succesvol bedrijf in een leuk team van collega’s? Reageer dan nu!

Een cadeaukaart verzilveren: Hoe werkt dat?

Als je een cadeaukaart gaat uitgeven, dan wil je niet alleen de zekerheid dat de uitgifte ervan vlekkeloos verloopt; het is minstens zo belangrijk dat jouw klanten hun cadeaukaart zonder moeite bij jouw winkel en webshop kunnen verzilveren. Hier hebben we bij GivaCard uiteraard heel goed over nagedacht. Ben je benieuwd hoe het kopen en verzilveren van een cadeaukaart in zijn werk gaat? Lees dan verder.

Wat kan een cadeaukaart voor jouw bedrijf betekenen? 3 voordelen

Denk jij erover na om een eigen cadeaukaart te gaan uitgeven met jouw bedrijf? Dat is een heel goed idee! Een giftcard in de huisstijl van je bedrijf komt niet alleen professioneel over, het gaat je ook veel extra’s opleveren. Lees snel verder en ontdek de 3 voordelen van een eigen cadeaukaart voor je bedrijf!

Klant maakt klant actie

31 mei 2022

Geef jij dagelijks met trots en plezier je eigen cadeaukaart uit aan jouw klanten? Hoe fijn zou het zijn als jij ervoor kunt zorgen dat andere ondernemers dit ook kunnen doen?

Nu is het tijd om deze mooie ervaring te delen! Daarom krijg je van ons 250 eigen cadeaukaarten gratis, als je iemand binnen je netwerk enthousiast maakt over de cadeaukaart-oplossingen van GivaCard en dus een nieuwe klant bij ons aandraagt!

Je eigen cadeaukaart ontwerpen voor jouw onderneming

10 mei 2022

Je wilt een eigen cadeaukaart gaan uitgeven met je bedrijf. Goed plan! Een cadeaukaart is namelijk altijd een leuk cadeau om te geven én te krijgen. Het is een aanbeveling van tevreden klanten die je nieuwe klanten gaat opleveren! Daarom wil je dat jouw cadeaukaart een professionele uitstraling heeft die past bij jouw onderneming of product. Maar waar begin je met een eigen cadeaukaart ontwerp? Geen zorgen, met GivaCard heb je in no time jouw perfecte cadeaukaart ontworpen!

Top 5 cadeaukaarten voor Moederdag

19 april 2022

Op 8 mei is het alweer zover: Moederdag! Op deze speciale dag worden alle moeders in het zonnetje gezet met bloemen, cadeaus of cadeaukaarten! Cadeaukaarten als cadeau voor de Moederdag worden steeds populairder. Daarom zetten wij nu de vijf beste cadeaukaarten uit onze Giftcard Mall hier even op een rijtje!

Winnaars GiftCard van het Jaar in onze GiftCard Mall!

16 februari 2022

Op 25 januari zijn de winnaars van de Giftcard van het Jaar 2021/2022 bekend gemaakt. Er waren meerdere categorieën en daarmee dus ook meerdere winnaars. Eerder deelden we de winnaars al met jullie. Graag delen we ook het volgende nog even: 8 van de winnende cadeaukaarten vind je terug in onze GiftCard Mall. We zetten deze winnende cadeaukaarten even op een rij.

Omzet verhogen? 3 gouden mogelijkheden!

03 februari 2022

Ga jij als ondernemer dit jaar flink je omzet verhogen? Wanneer wij met ondernemers spreken, is een van de voornaamste doelen eigenlijk altijd het behalen van meer omzet. Een mooi doel, dat gemakkelijk te toetsen is aan het einde van het jaar. Het verhogen van je omzet kan op heel veel verschillende manieren, en wij lichten er 3 voor je uit waarmee jij het aankomende jaar gegarandeerd succes kunt boeken.

Top Vijf Cadeaukaarten voor Valentijnsdag

31 januari 2022

Over twee weken is het alweer zover: Valentijnsdag! Op deze speciale dag geven geliefden elkaar extra aandacht met bloemen, kaarten, cadeaus of cadeaukaarten! Cadeaukaarten als Valentijnscadeau worden steeds populairder. Daarom hebben wij de 5 beste cadeaukaarten uit onze molen uitgekozen en hieronder opgesomd!

WINNAARS GIFTCARD VAN HET JAAR BEKEND!!

26 januari 2022

Het heeft even op zich moeten laten wachten, maar de winnaars van de Giftcard van het jaar 2021/2022 zijn dan eindelijk bekend! De winnaars zouden op 25 november 2021 op het speciale GiftCard van het Jaar gala bekend worden gemaakt, maar helaas kon dat niet doorgaan. Nu zijn de winnaars via een online video bekend gemaakt. 

Zo verbeter je de klantloyaliteit van jouw bedrijf

06 januari 2022

Als ondernemer met een eigen winkel of webshop zie je graag tevreden klanten. Tevreden klanten komen vaker terug, kopen vaker en meer producten of diensten en zijn overall erg tevreden over je onderneming. Wij leggen je in dit artikel uit hoe jij je tevreden klanten nog beter kan bedienen met je eigen cadeaukaart!

Op tijd je Sint- en Kerstcadeau in huis?

01 november 2021

Het lijkt misschien nog ver weg, maar het kan verstandig zijn om nu alvast na te denken over wat je wil schenken tijdens de feestdagen. Vanaf vandaag loopt al de campagne Wees Voorbereid – Bestel op tijd.’ Er wordt weer grote drukte verwacht met het online bestellen van cadeaus en daarom zet Thuiswinkel Waarborg samen met de hele branche een campagne op.

Hoe rendabel is het om als webshop een eigen giftcard te hebben?

19 augustus 2021

Cadeaukaarten, giftcards, fashioncheque’s... Hoe relevant zijn deze in de fashionbranche? Geven we onze vrienden en familie nog steeds een cadeaukaart van zijn of haar favoriete winkel? Of gebeurt dat niet meer? Hoe rendabel zijn eigen cadeaukaarten voor (web)winkels? En zijn cadeaukaarten een effectief hulpmiddel tijdens corona? Buckaroo onderzocht het antwoord op deze vragen.

Het nieuwe team van GivaCard!

17 juni 2021

Daar zijn we dan; het nieuwe team achter GivaCard! De afgelopen periode is het even stil geweest vanuit onze kant. Achter de schermen zijn we namelijk druk bezig geweest met het opzetten van een nieuw GivaCard dream team!

Copyright © Givacard  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud