Actueel bij GivaCard

Welkom op onze nieuwspagina!

Hier lees je het laatste nieuws en ontwikkelingen bij GivaCard! Wil je altijd van het laatste nieuws op de hoogte zijn? Volg ons via Facebook, Instagram en LinkedIn. Zo weet je zeker dat je altijd op de hoogte bent. 

Op tijd je Sint- en Kerstcadeau in huis?

01 november 2021

Het lijkt misschien nog ver weg, maar het kan verstandig zijn om nu alvast na te denken over wat je wil schenken tijdens de feestdagen. Vanaf vandaag loopt al de campagne ‘Wees Voorbereid – Bestel op tijd.’ Er wordt weer grote drukte verwacht met het online bestellen van cadeaus en daarom zet Thuiswinkel Waarborg samen met de hele branche een campagne op.

Hoe rendabel is het om als webshop een eigen giftcard te hebben?

19 augustus 2021

Cadeaukaarten, giftcards, fashioncheque’s... Hoe relevant zijn deze in de fashionbranche? Geven we onze vrienden en familie nog steeds een cadeaukaart van zijn of haar favoriete winkel? Of gebeurt dat niet meer? Hoe rendabel zijn eigen cadeaukaarten voor (web)winkels? En zijn cadeaukaarten een effectief hulpmiddel tijdens corona? Buckaroo onderzocht het antwoord op deze vragen.

Het nieuwe team van GivaCard!

17 juni 2021

Daar zijn we dan; het nieuwe team achter GivaCard! De afgelopen periode is het even stil geweest vanuit onze kant. Achter de schermen zijn we namelijk druk bezig geweest met het opzetten van een nieuw GivaCard dream team!

Zijpendaalseweg 41
6814 CC Arnhem
Nederland

info@givacard.nl
www.givacard.nl
+31 26 379 43 76

Copyright © Givacard  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud