Het nieuwe team van GivaCard!

17 juni 2021

Met de toenemende aanvragen voor de eigen cadeaukaarten, cadeaukaart molens en de verkoop van giftcards was er behoefte aan uitbreiding van het GivaCard team. Extra handen waren hard nodig om alle ballen in de lucht te houden!

Daarom willen wij via deze weg het team van GivaCard opnieuw aan jullie voorstellen; wij zijn GivaCard!

Patrick Vegt – eigenaar

"In 2007 viel mijn oog op de ontluikende cadeaukaarten markt. Met eigen geknutselde displays startten we met de verkoop van een vijftal cadeaukaarten bij de voormalige postkantoren. Sinds het prille begin is de markt enorm gegroeid tot een professionele bedrijfstak waarin GivaCard zich bevindt. Met drie belangrijke pijlers bedienen we deze markt: distributie, cadeaukaart oplossingen voor het MKB en de verkoop van cadeaukaarten aan consumenten. De drang naar kwaliteit, de variatie van onze diensten en de samenwerking in een klein en zeer effectief team maakt het voor mij nog iedere dag fantastisch!"

Patrick Vegt  

Danny Boersma – sales

"Sinds begin 2015 ben ik werkzaam bij GivaCard als sales manager. Zelf zie ik mijzelf graag als adviseur naar mijn (potentiële) klanten en leg graag uit welke oplossing van GivaCard het beste past bij de specifieke wens van de (potentiële) klant. 

In mijn vrije tijd ben ik micro-brouwer, muzikant en ben ook vaak langs de kant van het water te vinden met mijn hengel."

Danny Boersma - GivaCard

Roy Blokhuis – back office

"Als Office Manager fungeer ik als eerste aanspreekpunt bij inkomende vragen van (potentiële) klanten. Mijn doel is om u zo spoedig mogelijk, maar toch vriendelijk en correct te helpen met al uw vragen. Daarnaast zorg ik ook voor alle aansluitingen van nieuwe, maar ook bestaande klanten. Het verzorgen van de fulfilment voor onze webshops maken mijn takenpakket compleet. Naast GivaCard voetbal ik graag, maar een potje FIFA met vrienden bevalt mij ook wel." 

Jody van Asselt – finance

"Ik ben gek op controle en cijfers en verzorg dan ook de volledige financiële administratie bij GivaCard. Alle facturen, inkomend en uitgaand, worden door mij verwerkt. Ik ben altijd op zoek naar manieren om de werkzaamheden beter en efficiënter uit te voeren om zo GivaCard en de klant beter van dienst te kunnen zijn.  

Zowel op het werk als thuis vind ik het heerlijk om mensen om mij heen te hebben. Ik ben dan buiten werktijd ook veel te vinden bij mijn gezin, familie en vrienden. Maar heel soms heb ik liever niemand om mij heen zodat ik helemaal alleen mijn Netflix series kan kijken."

Robin Verkroost – marketing

"Sinds 1 mei 2021 ben ik toegetreden tot de wereld van cadeaukaarten. Deze dynamische branche past helemaal in mijn straatje. Bij GivaCard staat alles op gebied van marketing en communicatie op mijn to do list. Als marketeer zorg ik voor de optimale (online) groei van GivaCard. Mijn doel is dan ook om GivaCard uiteindelijk op de kaart te zetten als de #1 in cadeaukaarten!  

Naast deze fantastische, veelzijdige job ga ik graag op stap met mijn gezin en geniet ik volop van de bourgondische levensstijl."

Wij zijn GivaCard! Aangenaam kennis te maken! Met dit nieuwe team regelen wij bij GivaCard alles op gebied van cadeaukaarten. Als geen ander weten we wat er gebeurt in de cadeaukaartenbranche, zowel aan de voorkant als aan de achterkant. Voor welke cadeaukaart oplossing kan je bij ons terecht?  

Cadeaukaart oplossingen van GivaCard

Met deze drie belangrijke pijlers bedienen wij de cadeaukaartenmarkt: 

1)    jouw eigen cadeaukaart
2)    distributie van cadeaukaarten
3)    verkoop cadeaukaarten

Jouw eigen cadeaukaart 

Met de eigen cadeaukaart ondersteunen we de branding van jouw onderneming. GivaCard biedt namelijk op maat gemaakt cadeaukaart oplossingen voor jouw eigen cadeaukaart. Speciaal voor het mkb hebben wij de eigen cadeaukaart ontwikkeld, een cadeaukaartconcept waarbij GivaCard alle bijbehorende aspecten voor zijn rekening neemt;

·      ontwerp en drukken van cadeaukaarten eigen huisstijl
·      administratie
·      koppeling met elk gewenst kassasysteem
·      koppeling met vele payment service providers
·      verkoop van cadeaukaarten via jouw website/webshop en via cardman.nl

Met het concept van de eigen cadeaukaart bieden wij elke gewenste ondersteuning die jij nodig hebt bij de realisatie van het uitgeven van jouw eigen giftcard. We helpen bij de integratie van de huidige apparatuur, ontwerpen en drukken de cadeaukaart en zorgen voor de on- en offline verkoop en verzilvering. Eenvoudiger kan niet.  

Distributie van cadeaukaarten

Wil je populaire cadeaukaarten verkopen in jouw winkel? Naast het ontwikkelen van eigen cadeaukaarten voor ondernemers zorgen wij ook voor de distributie van cadeaukaarten in winkels. Wij leveren kant-en-klare cadeaukaart molens gevuld met populaire cadeaukaarten. Daarbij geven wij advies over een optimaal schappenplan en leveren we salesmateriaal aan. Als totaalleverancier leveren we ook de benodigde software voor het opwaarderen van de cadeaukaarten. Uiteraard hoef je hier zelf niks voor te doen en heb je ook geen aanvullende apparatuur nodig. GivaCard regelt alles voor de optimale verkoop van cadeaukaarten in jouw winkel.

Verkoop cadeaukaarten

Bij GivaCard verzorgen we zelf ook de verkoop van cadeaukaarten. Via de molens en onze website cardman.nl zorgen we voor optimale verkoop aan consumenten. Zo kunnen we ook de uiteindelijke eindgebruiker blij maken met cadeaukaarten. Een cadeaukaart is een populair geschenk en veelzijdig te gebruiken. Ook voor zakelijke doeleinde kunnen grotere aantallen cadeaukaarten als relatiegeschenk of eindejaarsgeschenk aangeboden worden.

Ben jij opzoek naar cadeaukaart oplossingen? Het team van GivaCard staat voor al je vragen klaar en we kijken ernaar uit om jouw uitdaging op gebied van cadeaukaarten aan te pakken! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. 

Copyright © Givacard  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud