Snelle levering

Ruim assortiment

Klantvriendelijk

Waardebon maken

Wilt u een waardebon of tegoedbon laten maken die geheel afgestemd is op de huisstijl van uw winkel? Maar heeft u uw ideale partner nog niet gevonden? Dan doet het u goed om de mogelijkheden van Gift in a BOX van GivaCard te bekijken. Wij hebben namelijk een concept ontwikkeld waarbij midden- en kleinbedrijven hun eigen tegoedbon kunnen uitgeven. Na aanschaf van het starterspakket zult u snel de voordelen van Gift in a BOX ervaren.

Laat een waardebon maken en profiteer van diverse voordelen

Laat u een tegoedbon maken die geheel in uw eigen look en feel is vormgegeven? Dan profiteert juist u van de voordelen in plaats van een andere organisatie, zoals bij algemene cadeaubonnen doorgaans het geval is. Allereerst heeft u de benodigdheden voor het opwaarderen en verzilveren al in huis, namelijk een CCV pinautomaat, beveiligde webpagina of kassasysteem. Daarnaast kunnen consumenten elk gewenst bedrag opwaarderen (tussen de €2,50 en €150) en verzilveren in uw (online) winkel. Wanneer u een waardebon laat maken, kunt u de kaart presenteren op uw winkelvloer totdat deze wordt geactiveerd en is deze bruikbaar voor retourgoederen. Bovendien heeft u geen handmatige administratie meer nodig, want wij van GivaCard sturen u maandelijks een rapportage van het aantal verkochte en verzilverde waardebonnen. En wellicht het belangrijkste voordeel: u verhoogt de winst en de omzet van uw winkel.

Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over het laten maken van een tegoedbon geheel in de huisstijl van uw winkel? Of wenst u meer informatie over het startpakket? Neem dan gerust eens contact met ons op door te bellen naar het volgende telefoonnummer: 026 37 94 376. Onze medewerkers vertellen u graag meer over Gift in a BOX.

Ook een eigen cadeaukaart uitgeven?

Wilt u meer weten?