Snelle levering

Ruim assortiment

Klantvriendelijk

VVV bonnen verkopen

Wilt u VVV bonnen en andere cadeaukaarten gaan verkopen in uw fysieke winkel? Maar bent u nog op zoek naar een geschikte distributeur? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want bij GivaCard bent u op het juiste adres. Wij zijn de eerste distributeur van cadeaukaarten in Nederland en bieden zowel consumenten als ondernemingen diverse diensten. Zo bieden wij u de mogelijkheid om cadeaukaarten, zoals VVV bonnen, te verkopen met de Gift Card Mall, waarbij consumenten gegarandeerd het geschikt geschenk vinden voor familie, vrienden of collega’s.

VVV bonnen verkopen doet u met de Gift Card Mall

Het verkopen van cadeaukaarten, zoals VVV bonnen, is een waardevolle aanvulling op uw bestaande assortiment. Het is namelijk een echte traffic generator voor uw winkel waardoor u uw omzet en winst kunt verhogen. Uw assortiment uitbreiden met cadeaukaarten, beltegoed en vouchers van derde partijen doet u met de Gift Card Mall van GivaCard. Bij deze kant-en-klare oplossing ontvangt u een compleet assortiment aan producten; van GiftForYou giftcards tot de Nationale Bioscoopbon en van een HEMA giftcard tot een Restaurant Cadeau. Natuurlijk krijgt u ook bijbehorende software erbij geleverd om deze producten te kunnen verkopen.

Neem bij interesse contact met ons op

Heeft u interesse in de Gift Card Mall van GivaCard of heeft u vragen over het verkopen van VVV bonnen? Neem dan eens contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 026 37 94 376 en staan u graag te woord.

 
Andere interessante pagina's

Ook een eigen cadeaukaart uitgeven?

Wilt u meer weten?