Snelle levering

Ruim assortiment

Klantvriendelijk

Vouchersysteem

Als u gift cards voor uw eigen winkel wilt toevoegen aan het assortiment, dan kiest u voor het vouchersysteem Gift in a BOX van GivaCard. Gift in a BOX is een concept dat we ontwikkeld hebben voor midden- en kleinbedrijven (MKB). U heeft de mogelijkheid om cadeaukaarten met uw eigen look en feel te laten vervaardigen, waarbij ook het systeem, gift cards, rapportages én verpakkingen geleverd worden. Het giftcard systeem van GivaCard zal gegarandeerd een waardevolle toevoeging zijn voor uw winkel.

Vouchersysteem Gift in a BOX als toevoeging op uw assortiment

Een vouchersysteem, zoals Gift in a BOX, is onmisbaar in uw eigen winkel en is bovendien een uitstekende toevoeging op uw assortiment. Cadeaukaarten zijn namelijk een populair geschenk in Nederland om cadeau te geven aan vrienden, familie en collega’s. Daarbij is de installatie van het giftcard systeem niet ingewikkeld. U heeft alle benodigdheden voor het opwaarderen en verzilveren al in huis, namelijk een CCV pinautomaat, kassasysteem of beveiligde webpagina. Daarnaast heeft u geen omkijken naar de administratie, want u ontvangt maandelijks een rapportage met het aantal en de waarde van verkochte en verzilverde cadeaukaarten.

Nog meer voordelen met een systeem voor gift cards

Naast dat u alle benodigdheden voor het opwaarderen en verzilveren van een cadeaukaart al in huis heeft en handmatige administratie overbodig is, biedt het vouchersysteem Gift in a BOX van GivaCard meer voordelen, zoals:

  • Het verhogen van winst en omzet van uw winkel;
  • Verzilverbaar in webshop.
  • Vrije waarde van verzilveren;
  • Bruikbaar voor retourgoederen;
  • Vrije waarde van opwaarderen van €2,50 tot €150;
  • Presenteerbaar op de winkelvloer totdat de cadeaukaart wordt geactiveerd.

Verschillende verpakkingsmogelijkheden

Kiest u voor het Gift in a BOX giftcard systeem, dan kunt u de cadeaukaarten op verschillende manieren inpakken voor consumenten. Zo kunt u onder andere kiezen voor cadeautasjes, maar ook voor een luxe box die geheel in de huisstijl van uw winkel is opgemaakt. Op die manier wordt het uitgeven van een giftcard nog feestelijker.

Vraag het startpakket en proefabonnement aan

Heeft u interesse in het gift cards systeem Gift in a BOX van GivaCard? Dan kunt u direct een startpakket met proefabonnement van zes maanden aanvragen via de website. Het vouchersysteem Gift in a BOX startpakket bestaat uit 250 cadeaukaarten volgens uw eigen ontwerp en bijbehorende enveloppen. Daarnaast ontvangt u een baliedisplay en een baliehandleiding.

Vragen? Meer informatie? Bel ons!

Heeft u vragen ten aanzien van het aanvragen van een startpakket voor het vouchersysteem Gift in a BOX? Of wenst meer gedetailleerde informatie over het systeem voor een cadeaukaart die volledig is opgemaakt naar uw huisstijl? Neem dan gerust eens contact op met GivaCard. Wij zijn bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 026 37 94 376. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw winkel.

Ook een eigen cadeaukaart uitgeven?

Wilt u meer weten?