Eigen cadeaukaart verkopen

Cadeaukaarten zijn nog steeds het populairste geschenk. Als retailer kun je daar je voordeel mee doen. Want door een mooie cadeaukaart krijg jij meer klanten en dus meer omzet. Verkoop je cadeaukaart in je eigen winkel en laat GivaCard je helpen met het online verkopen van jouw cadeaukaart. Daar heb je nu zelfs geen eigen webshop meer voor nodig!

 

Cadeaukaarten verkopen op je website

Hoe dat werkt? GivaCard lanceert PUSH: een revolutionaire nieuwe verkoopwidget voor cadeaukaarten op jouw website. PUSH is een kleine button op je website, waarvan je zelf onder meer de kleur en plaats bepaalt. Klikt iemand op de button dan opent een kleine shop. Je bezoeker kan dan in enkele simpele stappen jouw cadeaukaart aanschaffen. Een fysieke cadeaukaart die GivaCard voor je verstuurt of een digitale cadeaukaart direct via e-mail. Ben jij klaar voor deze revolutie in de wereld van cadeaukaarten?

 

De voordelen van PUSH:

  • Cadeaukaart verkopen op jouw website
  • Eenvoudig te installeren en gebruiken
  • Fysieke én digitale cadeaukaarten verkopen
  • GivaCard regelt de verzending en administratie
  • Extra service naar je klanten
  • Meer traffic in je winkel
  • Jouw cadeaukaart ook te koop via Cardman.nl

Meer weten over online jouw cadeaukaart verkopen?

Zie jij een cadeaukaart op maat en een verkoopwidget op je website wel zitten? Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op via 026 – 37 94 376 of info@givacard.nl.

Cadeaukaart te koop via Cardman.nl

Via onze single item webshop PUSH kopen consumenten eenvoudig en snel jouw eigen cadeaukaart. Ze hoeven jouw website niet te verlaten. Daarnaast plaatsen we jouw cadeaukaart ook op Cardman.nl, met het grootste assortiment cadeaukaarten van Nederland. Dan staat jouw cadeaukaart ook tussen alle cadeaukaarten van nationale en lokale ondernemers!

 

Je eigen cadeaukaart uitgeven zonder gedoe

Een cadeaukaart uitgeven is niet ingewikkeld via GivaCard. Wij leveren de cadeaukaarten, de verpakkingen, software, maandelijkse rapportages en we helpen je met de offline en online verkoop en verzilvering van jouw cadeaukaarten. Ons systeem werkt bovendien met de apparatuur die je al hebt staan. Ook online je eigen cadeaukaart verkopen? Ontdek GivaCard.

Deze bedrijven geven al een cadeaukaart via GivaCard uit

Van boekhandel, kledingzaak, bloemist, restaurant tot kapsalon; heel veel ondernemers kozen al voor een eigen cadeaukaart via GivaCard. Bekijk een overzicht van onze klanten.

Ook je eigen cadeaukaart uitgeven?