GivaCard

Uw partner in cadeaukaarten

Uw eigen cadeaukaart uitgeven

GivaCard is door ondernemers in het midden-en kleinbedrijf geïnspireerd geraakt om voor het MKB een cadeaukaart te ontwikkelen. Hieruit is Gift in a BOX ontstaan. Gift in a BOX geeft u de mogelijkheid om uw eigen cadeaukaart met uw look en feel uit te geven, die alleen in uw fysieke winkel(s) en webshop(s) te verzilveren is. Met de BOX verpakking maakt u het cadeau helemaal compleet. Bovendien krijgt u de software in huis om deze kaarten in uw winkel te activeren. Een eigen cadeaukaart levert u meer traffic naar uw (online) winkel. Indien u een cadeaukaart wilt uitgeven die landelijk verkrijgbaar of verzilverbaar moet zijn, neem dan contact met ons op zodat wij u hierin kunnen adviseren.

 

Gift in a BOX: hoe werkt het?

Alle benodigdheden om uw eigen cadeaukaarten te kunnen opwaarderen en te verzilveren heeft u al in huis. Het opwaarderen en verzilveren van de cadeaukaarten kan via een CCV pinautomaat, kassasysteem of via een beveiligde webpagina. Bent u al in het bezit van een CCV pinautomaat of een geschikt kassasysteem? Wij sluiten uw apparaten kosteloos aan op de software. Beschikt u niet over deze middelen? Geen probleem, u kunt gemakkelijk uw cadeaukaarten beheren via uw beveiligde webpagina.

Het opwaarderen van de cadeaukaarten kan vanaf €2.50 tot een maximum wat u bepaalt. Daarnaast zijn de kaarten herlaadbaar indien u dit wenst. Maandelijks ontvangt u van ons een rapportage van het aantal en de waarde van de verkochte en verzilverde cadeaukaarten per filiaal. Hierin ziet u ook de floatwaarde: alle tegoeden die op dat moment uitstaan.

Gift in a BOX Online:

Uw verkochte cadeaukaarten ook laten verzilveren in uw webshop? Gift in a BOX werkt met een groot aantal PSP’S. Daarnaast is het mogelijk om een saldochecker te installeren op uw eigen website.

Voordelen cadeaukaart:

1. Winst en omzet verhogend
Met een eigen cadeaukaart krijgt u twee keer een klant in uw winkel, namelijk degene die de cadeaukaart koopt en degene die hem verzilvert. Dat zijn twee verkoopkansen. Ervaring leert bovendien dat klanten met een cadeaukaart gemiddeld zo’n 61% meer besteden. Ze kunnen immers een deel van het aankoopbedrag met een cadeaukaart betalen waardoor ze eerder geneigd zijn om meer uit te geven. Daarnaast zal een deel van de kaarten niet worden verzilverd, al heeft u natuurlijk liever een klant in de winkel.

2. Presenteerbaar op de winkelvloer
Cadeaukaarten kunnen, in tegenstelling tot cadeaubonnen die in uw kassa liggen, gepresenteerd worden op iedere plek in uw winkel. De kaarten hebben namelijk geen waarde tot het moment dat ze geactiveerd worden. Hierdoor zijn ze voor die tijd niet bruikbaar en dus waardeloos. En u weet: zien doet kopen!

3. Vrije waarde opwaarderen: elk bedrag tussen €2,50 en €150,-
Cadeaukaarten hebben een vrije waarde en kunnen standaard opgewaardeerd worden met elk gewenst bedrag tussen de €2,50 en €150. Hierdoor past een cadeaukaart in elk budget. Ervaring leert dat de vrije waarde leidt tot een gemiddelde waarde die zo’n 20% hoger ligt ten opzichte van cadeaubonnen met een vaste waarde.

4. Vrije waarde verzilveren: elk gewenst bedrag
Consumenten die met een cadeaukaart betalen, kunnen exact het bedrag van hun aankoop van hun kaart af laten schrijven (zolang er voldoende saldo op staat). Het restbedrag blijft dan gewoon op de kaart staan. Dit is tevens een stimulans van een klant om nog eens terug te komen.

5. Geen handmatige administratie meer nodig
Door gebruik te maken van Gift in a BOX is er geen (handmatige) bonnenadministratie meer nodig. Maandelijks krijgt u van ons per e-mail een overzicht van alle verkochte en verzilverde kaarten per filiaal in die maand. Tevens is het mogelijk te zien hoeveel kaarten er nog uit staan in de markt en wat de waarde hiervan is (floatwaarde overzicht).

6. Cadeaukaarten eventueel ook te verzilveren in uw webwinkel
Heeft u ook een webwinkel? Dan is er een mogelijkheid om de kaart ook daar verzilverbaar te maken. Dit kan alleen indien betalingen in uw webwinkel via een van de geïntegreerde payment service providers lopen, zoals Buckaroo, Multisafepay of Pay.nl.

7. Ook bruikbaar voor retourgoederen
Indien iemand een product komt terugbrengen is het mogelijk een cadeaukaart met de productwaarde terug te geven. Hiermee houdt u het ontvangen geld hiermee dus in eigen kas.

Zij gingen u voor:

Momenteel maakt een groot aantal ondernemers met veel plezier gebruik van het unieke Gift in a BOX platform. De bedrijven varieerden van boekwinkels tot restaurants en van bloemisten tot kledingwinkels. Bekijk hier alle referenties.

Partners:

 

Wilt u meer te weten komen over onze diensten?

Neem dan nu contact met ons op!

Wilt u meer weten?