Snelle levering

Ruim assortiment

Klantvriendelijk

Tegoedbon ontwerpen

Bent u op zoek naar een leverancier waarbij u zelf een tegoedbon kunt ontwerpen die afgestemd is op de huisstijl van uw winkel? Dan bent u bij GivaCard aan het juiste adres. Met ons concept Gift in a BOX kunnen midden- en kleinbedrijven hun eigen tegoedbon ontwerpen en uitgeven. Daarbij worden het systeem, cadeaukaarten, verpakkingen en maandelijkse rapportages geleverd. Dat is waar u op kunt rekenen bij een specialist.

 

Tegoedbon geheel naar uw eigen huisstijl bij ontwerpen biedt u voordelen

Als u ervoor kiest om een tegoedbon te laten ontwerpen die volledig past bij de huisstijl van uw winkel en enkel uitgegeven kan worden in uw winkel, profiteert u van diverse voordelen. Zo beschikt u al over de benodigdheden die u nodig heeft voor het opwaarderen en verzilveren van de cadeaukaarten, namelijk een beveiligde webpagina, kassasysteem of CCV pinautomaat. De tegoedbonnen zijn presenteerbaar op de winkelvloer en bruikbaar voor retourgoederen. Ook kunnen consumenten ieder bedrag tussen de €2,50 en €150 opwaarderen en ieder gewenst bedrag verzilveren in uw winkel of webshop. Bovendien is handmatige administratie verleden tijd, want wij van GivaCard mailen u iedere maand een rapportage van de hoeveelheid verzilverde en verkochte tegoedbonnen. Maar het allerbelangrijkste voordeel is dat u de winst en omzet van uw winkel verhoogt!

Interesse? Vraag het startpakket aan!

Heeft u interesse in het vouchersysteem Gift in a BOX waarbij u zelf de tegoedbon kunt ontwerpen? Vraag dan direct een startpakket aan door te bellen naar 026 37 94 376. Uiteraard zijn wij ook bereikbaar wanneer u vragen heeft of meer informatie wenst over GivaCard.

 
Andere interessante pagina's

Ook een eigen cadeaukaart uitgeven?

Wilt u meer weten?