Woonboulevard Poortvliet XXL (Poortvliet)

WOONBOULEVARD POORTVLIET XXL

Welkom bij Woonboulevard Poortvliet, waar jij alles vindt op het gebied van wonen en slapen. In de 31 sfeervolle shops doe je inspiratie op voor het creëren van een geheel nieuw interieur of het toevoegen van een aantal leuke accessoires. De collectie is met zorg samengesteld, zodat je altijd kunt vinden waar je naar op zoek bent. Van meubels voor de kamer van de allerkleinsten en alles voor de woonkamer tot accessoires voor de badkamer en een selectie van prachtige barbecues: Woonboulevard Poortvliet heeft het allemaal!

Al 95 jaar lang staat ons familiebedrijf voor jou klaar met de beste service, een fijne sfeer, persoonlijk contact en aantrekkelijke prijzen. Met ons enthousiaste team voorzien wij jou vijf dagen per week van een onvergetelijke woonbeleving! En ben je niet in de gelegenheid om langs te komen? Neem dan eens een kijkje in de webshop, waar je alle inspiratie vindt om je favorieten te selecteren uit de duizenden artikelen die wij online aanbieden. In een handomdraai besteld en zo snel mogelijk bij jou thuis bezorgd!

Voor het ervaren van een luxe sfeer van optimaal genieten, heten wij je van harte welkom in onze showroom. Kom langs voor de beste woonideeën, advies op maat en een gezellig dagje uit met de hele familie. Vergeet niet om even langs het restaurant te gaan om een moment van ontspanning in te lassen met een heerlijk kopje koffie of thee en wat lekkers!

http://www.woonboulevardpoortvliet.nl