St. Studio

VROUWEN MET KARAKTER
ST. is een fashion brand dat zich richt op vrouwen met karakter. Dat zijn vrouwen die hun kwetsbaarheid durven te tonen en daardoor kracht uitstralen. In principe kan dat elke vrouw zijn, ongeacht leeftijd, opleiding, achtergrond of uiterlijk. Het gaat namelijk om mentaliteit. Daarin maken we het verschil met andere internationale fashion labels die juist de nadruk leggen op het uiterlijke, het esthetische, de buitenkant van mode.

VERBINDING VOORBIJ FASHION
Onze samenleving schotelt voortdurend een ideaalbeeld van de vrouw voor. Van een vrouw die alles-in-één moet zijn: ambitieus op haar werk, verzorgend thuis, spannend in haar relatie en perfect qua uiterlijk. Vrouwen raken moe van dat beeld, van het oppervlakkige en vluchtige ervan. Ze zoeken naar een diepere en meer innerlijke connectie met de wereld, vrienden en ook met merken. ST. gaat zo’n verbinding met hen aan. Daarom is ST. meer dan een fashion brand. ST. gaat een echte en hechte verbinding aan met vrouwen, waarin ST. uitstraalt dat vrouwen zichzelf mogen zijn en zichzelf mogen laten zien. Waarin zij uitstraalt dat vrouwen zich niet hoeven laten voor te schrijven hoe zij er idealiter uitzien, maar zichzelf durven te tonen zoals zij zich echt voelen. Dat is karakter.

KRACHT EN KWETSBAARHEID
Voor die specifieke vrouwelijkheid staan wij dus: kracht door kwetsbaarheid. Kwetsbaar betekent: open durven staan, jezelf bloot geven, toegankelijk zijn voor anderen, en voor het andere. Dat zie je ook terug in onze beeldtaal: de kleur Nude, het blote in onze fotografie. Kracht betekent die openheid omzetten in dromen, of sterker uitgedrukt een streven, aspiratie. Een kracht die zich vervolgens toont in als creatieve kracht, in creativiteit, om te komen tot dat waar je over droomt, waar je naar verlangt. Dat is wat we in de kern zijn: een creatief merk, een creator. Een merk met plek voor verbeelding. Dat luistert naar haar intuïtie. Op basis daarvan inspireren, frapperen en motiveren wij vrouwen. In alles dat we doen, tonen en communiceren. In de collectie, in de stores, online, in onze communicatie en via al onze medewerkers.

ONZE KERN
Dat laat zich in de kern als volgt samenvatten: Wij zijn er écht voor vrouwen. Wij zijn hecht met vrouwen. En frapperen en emotioneren haar. Wij stimuleren en motiveren haar. Zich vrij te voelen (kwetsbaar) en juist daardoor zeker te zijn (kracht). ST. studio – Since 2016

https://www.ststudio.com