Peet’s Bloemenshop (Roosendaal)

Welkom bij Peet’s Bloemenshop

Peet’s bloemenshop is reeds sinds 1973 gevestigd in Roosendaal. In de loop der jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot een gerenomeerde bloemenspeciaalzaak, met tevens een vestiging te Steenbergen(NB).  Door onze rechtstreekse inkoop aan de klokken van de bloemenveiling FloraHolland in Naaldwijk kunnen wij u altijd een breed en vers assortiment snijbloemen en potplanten aanbieden tegen een goede prijs.
Ons team bestaat uit enthousiaste gediplomeerde bloembind(st)ers in een mix van mensen met jarenlange ervaring en jongeren die recentelijk hun opleiding hebben afgerond. Dit alles zorgt ervoor dat wij vakbekwaamheid én de nieuwste trends kunnen doorvoeren in ons bloemwerk.
Door aangesloten te zijn bij de Fleurop verzendorganisatie bieden wij u de mogelijkheid niet alleen binnen Nederland bloemen te laten bezorgen, maar zelfs wereldwijd.  U kunt rechtstreeks via onze website bestellen, maar u bent natuurlijk ook meer dan welkom in één van onze filialen, waar wij u graag adviseren over het (laten) maken van een mooie bloemencreatie.

Tolbergcentrum 130
4708 HK Roosendaal
Telefoon: 0165-571790

http://www.peetsbloemenshop.nl