Outdoor XL (Barendrecht)

OutdoorXL is dé outdoorwinkel in Barendrecht, op nog geen kilometer van de zuid-ring van Rotterdam. Je kunt bij ons terecht als je houdt van lekker buiten zijn. Bij OutdoorXL vind je onder andere een uitgebreide collectie tenten, wandelschoenen en ski’s. Maar ook outdoorkleding van alle bekende merken. Je vindt onze ruim 20.000 outdoor producten in onze webshop, maar ook in onze winkel in Barendrecht. Wist je bijvoorbeeld dat op onze 3000m2 grote bovenverdieping heel veel tenten zijn opgezet? Zo kun je ze op je gemak bekijken. Dat geldt ook voor alle skischoenen en ski’s. Rustig passen en voelen voordat je een aankoop doet.
Wij geloven dat ons uitgebreide assortiment samen met ons professionele advies leidt tot de beste keus. Ons motto: Of je nu drie weken naar Zuid-Frankrijk gaat of een trektocht op 3000 meter aan de andere kant van de wereld gaat maken, OutdoorXL helpt je verder. Met outdoorproducten, maar ook met professioneel advies. In de winkel, online of telefonisch, bij ons vind je gegarandeerd wat je nodig hebt om buiten lekker actief bezig te zijn. We zijn 7 dagen per week bereikbaar!

OutdoorXL is al sinds 2005 een begrip in de regio Rotterdam en tegenwoordig ook ver daarbuiten. Het is ons streven om familiekampeerders en de enthousiaste outdoorliefhebbers volledig van dienst te zijn, op een laagdrempelige en voor iedereen toegankelijke manier.