Lemongrass Gastronomie (Den Haag)

Lemongrass Gastromie
Dr. Lelykade 24
Den Haag

Telefoon: 070 352 02 95
Email: info@lemongrass.nl
Open:
ma t/m za 12.00 tot 22.00
zo 12.00 tot 21.00

Lemongrass Filosofie

Wijnwijnwijn en nog eens wijn! Anders dan de naam  “Lemongrass” u doet vermoeden benadrukt het woord wijn ons restaurant. Een van de grootste wijnverzamelingen van Nederland is vertegenwoordigd in Lemongrass. Deze wijnverzameling is ook het ijkpunt van ons “levensmotto”.

Lekker betaalbaar eten en drinken zonder poeha! Gewoon, maar met franje. Alles wat in de leer van gastronomie wordt gehanteerd. Eerlijk genieten van hetgeen de zee, meer, land en de wijngaarden ons biedt!

Allerlei zaken veranderen! Het klimaat, de manier van wijn maken en niet te vergeten, de ambacht van het koken. Wij maken gebruik van deze veranderingen en creeren onze eigen 12 seizoenen. Elke maand een andere menukaart met op dat moment de mooiste produkten die wij kunnen aanschaffen. Wij laten deze produkten in hun waarde zonder moeilijke bereidingen zodat zij “onze wijnen” goed kunnen begeleiden en alle smaken kunnen verenigen tot een groot genot van uw smaak en zintuigen.

Sfeer is ook een belangrijk element van ons restaurant. Lemongrass heeft een trendy-klassieke uitstraling met een drukke lunch en diner. Ons getalenteerde team van Sommeliers, gastvrouwen en gastheren en uiteraard de keukenbrigade hebben maar 1 doel:” De gast het zo naar de zin maken, dat u tijdens uw bezoek al droomt van uw volgende bezoek aan Lemongrass.