EP: Beerepoot (Hoorn, Schagen, Bovenkarspel, Wevershoof, Volendam)

De plek waar ontzorgen en beleven tezamen komen

Al meer dan 45 jaar is EP:Beerepoot hét adres voor een compleet assortiment van topmerken! Dit in combinatie met de ultieme winkelbeleving, de uitzonderlijk hoge service en het vakkundige en enthousiaste personeel, maken EP:Beerepoot tot dé electronicabeleving. Met maar liefst vijf winkels in Noord-Holland is EP:Beerepoot altijd dichtbij.

In de mooie, ruim opgezette winkels in Hoorn, Bovenkarspel, Volendam, Wervershoof en Schagen staan de nieuwste televisies, wasmachines, drogers, geluidssystemen, inbouwapparaten, keukenapparatuur, volautomatische koffieapparaten, stofzuigers en noem maar op. Stuk voor stuk van gerenommeerde merken als Siemens, Samsung, AEG, Bosch, Miele, KitchenAid en Jura. Maar ook trendy lifestyle producten en luxe woonaccessoires van eveneens top merken!

Winkelen bij EP:Beerepoot is altijd een beleving. De koffie en een team enthousiaste medewerkers staan altijd voor u klaar! Op de eerste etage van deze winkel is zelfs een speciale kookafdeling ingericht, inclusief een echte keuken! In deze keuken worden geregeld Live Cooking demonstraties, events en workshops georganiseerd.

In elke winkel van EP:Beerepoot staan vakkundige medewerkers voor u klaar! Zij voorzien u graag  van een professioneel, passend en eerlijk advies. Daarnaast beschikken de vijf winkels over een team van ervaren inbouw- en witgoedmonteurs én bezorg service. Desgewenst komen zij de aangeschafte  producten bezorgen en op vakkundige wijze installeren. Ook bij storingen en defecten zijn de monteurs u van dienst! Dit geldt ook voor producten die niet bij EP:Beerepoot gekocht zijn.

www.ebeerepoot.nl