De Pedaleur (Doetichem)

Wielerhuis de Pedaleur in Doetinchem is specialist op het gebied van sportieve fietsen. Al sinds 1989 hebben we het allermooiste en allerbeste op race- mountainbike-, hybride- en trekking gebied in huis, ook zijn we specialist in E-mobiliteit; van Speedbike tot E-bike, u vindt het bij ons in de winkel. We onderscheiden ons vooral door een zeer ruime showroom van 2000 m², onze passie voor het fietsen, onze professionele werkplaats, onze webshop en onze zeer persoonlijke aanpak.

Als specialist vinden we dat we u uitgebreid moeten informeren en daar nemen we dan ook ruim de tijd voor. Uiteindelijk willen we dat u uw kilometers met de juiste fiets gaat maken. Een ander belangrijk onderscheidend vermogen vindt u op onze kledingafdeling. U treft daar een zeer ruime collectie aan met een speciale afdeling voor vrouwen.

Op deze webshop kunt u al onze artikelen vinden, maar natuurlijk ontmoeten we u het allerliefst in onze showroom. Daar ziet u pas echt wie we zijn en waar we voor staan. Alvast hartelijk welkom bij Wielerhuis de Pedaleur in Doetinchem.

http://www.depedaleur.nl