Snelle levering

 

Ruim assortiment

 

Klantvriendelijk

 

Pasjes maken

Als u uw eigen pasjes wilt laten maken en wilt toevoegen aan uw winkelaanbod, kiest u voor Gift in a BOX van Givacard. Waarom? Hier heeft u de mogelijkheid om cadeaukaarten met uw eigen look en feel te laten ontwikkelen, waarbij u de cadeaupasjes, het systeem, de verpakkingen en de rapportages ontvangt. Het is een compleet systeem dat een waardevolle toevoeging is aan uw winkel.

Profiteer van meerdere voordelen als u pasjes laat maken

Omdat een cadeaukaart een populair geschenk is in Nederland, kan een giftcard van uw eigen onderneming niet achterblijven. Met Gift in a BOX maakt u het voor uzelf heel eenvoudig. Door pasjes te laten maken bij GivaCard profiteert u namelijk van diverse voordelen. Zo heeft u geen omkijken naar de administratie, heeft u alle benodigdheden al in huis en wat u nog nodig heeft, ontvangt u van ons. Daarnaast kunt u de pasjes presenteren op de winkelvloer en in uw webshop. De consument heeft een vrije waarde van opwaarderen en verzilveren. En misschien het belangrijkste voordeel: het verhoogt de winst en omzet van uw winkel.

Een compleet aanbod cadeaukaarten

Naast dat u bij ons pasjes kunt laten maken, heeft u ook keuze uit tal van andere cadeaukaarten van bijvoorbeeld Media Markt, Bol.com en HEMA. Met de Gift Card Mall verkoopt u zelfs een compleet aanbod van cadeaukaarten, beltegoed en vouchers van derden. Wij zijn u graag van dienst als u uw winkelaanbod wilt uitbreiden door pasjes te laten maken. Wilt u meer informatie over het uitgeven van giftcards? Of bent u benieuwd hoe het administratiesysteem werkt? Neem dan contact met ons op via 026 37 94 376.

 
Andere interessante pagina's

Ook een eigen cadeaukaart uitgeven?

Wilt u meer weten?