Snelle levering

Ruim assortiment

Klantvriendelijk

Kerstcadeau werknemers

Bent u op zoek naar een kerstcadeau voor uw werknemers? Dan bent u bij GivaCard aan het juiste adres. Als enige onafhankelijke distributeur van cadeaukaarten in Nederland bieden wij diverse opties voor kerstcadeaus. Cadeaukaarten zijn tot op de dag van vandaag nog steeds een uitstekend geschenk voor iedere gelegenheid. Dus ook als kerstgeschenk voor uw medewerkers!

Zoektocht naar een origineel kerstcadeau voor uw werknemers

De zoektocht naar een origineel kerstcadeau voor uw werknemers is ieder jaar weer een uitdaging. Er werken zoveel mensen die allen een verschillend karakter hebben bij uw organisatie en daarnaast heeft u nog relaties die u een passend cadeau wilt schenken. U wilt immers dat niemand teleurgesteld huiswaarts keert. In dat geval bieden cadeaukaarten te allen tijde de uitkomst, want het is niet voor niets een populair geschenk om cadeau te doen. Laat uw medewerkers bijvoorbeeld kiezen uit het gehele assortiment en hebben zij een enorme keuzevrijheid. Van fysieke cadeaukaarten tot vouchers in de mail: de keuze is aan u.

GivaCard neemt het traject uit handen

Het perfecte kerstcadeau waar al uw werknemers blij mee zullen zijn, is een cadeaukaart van GivaCard. Bovendien kunnen wij al uw zorgen uit handen nemen, zodat u zich kunt richten op uw core business. Wilt u meer weten over de zakelijke verkoop van cadeaukaarten of heeft u specifieke vragen? Dan zijn wij telefonisch bereikbaar via 026 37 94 376.

Ook een eigen cadeaukaart uitgeven?

Wilt u meer weten?