De cadeaukaart van EP Beerepoot

Voorheen gebruikten ze bij EP Beerepoot papieren waardebonnen. Die zijn fraudegevoelig, niet goed te displayen en er kwam veel administratief gedoe bij kijken. Dit paste niet langer meer bij het bedrijf dat op alle fronten steeds voorop loopt.

De overstap naar professionele cadeaukaarten

Harold Opbroek, mede-eigenaar en directeur bij EP: Beerepoot: “Eerder gebruikten wij papieren waardebonnen. Die zijn fraudegevoelig, niet goed te displayen en er kwam veel administratief gedoe bij kijken. Dit paste ook niet langer bij ons bedrijf dat op alle fronten steeds vooroploopt."

"Voor consumenten zijn die papieren waardebonnen niet praktisch. Grote papieren bonnen slijten snel, belanden vaak ergens in een laatje of zelfs bij het oud papier. Ons giftcard systeem moest anders vond ik."

Via mijn kassasoftwareleverancier Vendit kwam ik uit bij GivaCard. Van koppeling met de kassa tot aan het bestellen en leveren van onze eigen cadeaukaarten, binnen een paar weken was alles gerealiseerd. Onze kassasoftwareleverancier maakte in samenwerking met GivaCard de koppeling in orde. Het invoeren van gebruikersnamen en wachtwoorden voor onze verschillende bv’s ging ook eenvoudig”, vertelt Harold. “GivaCard kon een ontwerp maken voor de kaart en cadeauverpakking, maar wij hebben dat door onze eigen marketingafdeling laten doen. En al onze vragen werden snel beantwoord. Het ging allemaal vrij vlot. Daardoor kon ik de kaarten ook presenteren tijdens een al gepland evenement."

De oplossing van GivaCard

"Voor consumenten zijn die bonnen ook niet praktisch. Grote papieren bon slijten snel, belanden vaak ergens in een laatje of zelfs bij het oud papier. Ons cadeaubonnensysteem moest anders vond ik. Via mijn kassasoftwareleverancier Vendit kwam ik uit bij GivaCard. Van koppeling met de kassa tot aan het bestellen en leveren van onze eigen cadeaukaarten, binnen een paar weken was alles gerealiseerd. Onze kassasoftwareleverancier maakte in samenwerking met GivaCard de koppeling in orde. Het invoeren van gebruikersnamen en wachtwoorden voor onze verschillende bv’s ging ook eenvoudig”, vertelt Harold. “GivaCard kon een ontwerp maken voor de kaart en cadeauverpakking, maar wij hebben dat door onze eigen marketingafdeling laten doen. En al onze vragen werden snel beantwoord. Het ging allemaal vrij vlot. Daardoor kon ik de kaarten ook presenteren tijdens een al gepland evenement.”

Cadeaukaart EP Beerepoot

Over EP: Beerepoot

Of je nu op zoek bent naar een televisie, wasmachine of stofzuiger, je vindt ‘m bij elektronicawinkel EP: Beerepoot. Met 6 winkels in Noord-Holland, een eigen expeditie, eigen monteurs en een servicecentrum biedt EP:Beerepoot al ruim 45 jaar een compleet assortiment topmerken en uitzonderlijke service. Ook de zakelijke markt biedt EP: Beerepoot oplossingen op maat.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief