Snelle levering

 

Ruim assortiment

 

Klantvriendelijk

 

Giftcard verpakking

Wilt u een giftcard met een verpakking uitgeven die volledig aansluit bij de huisstijl van uw winkel? Dat kan bij GivaCard. Bij ons heeft u de mogelijkheid om met de Gift in a BOX uw eigen cadeaukaart te ontwikkelen, die consumenten vervolgens in uw winkel en/of webshop kunnen verzilveren. Het is zeker een waardevolle toevoeging aan uw aanbod!

Uw eigen giftcard met verbluffende verpakking uitgeven

De verkoop van cadeaukaarten is een mooie en passende aanvulling op uw huidige aanbod. Het is namelijk het ideale geschenk voor iedere gelegenheid en op te waarderen met ieder budget. Met Gift in a BOX ontvangt u de giftcard en de prachtige verpakking, maar ook de software en rapportages. Bovendien heeft u de benodigdheden, een CCV pinautomaat, een kassasysteem en beveiligde webpagina, voor het opwaarderen en verzilveren al in huis. Is alles geregeld? Dan presenteert u uw cadeaukaart in uw winkel en op uw webshop!

Start vandaag nog met het uitbrengen van uw eigen cadeaukaart

Bent u ook zo enthousiast geworden over Gift in a BOX? Start dan vandaag nog met het uitbrengen van uw eigen giftcard met mooie verpakking. Neem contact op met 026 37 94 376 en ervaar direct de voordelen. Dit telefoonnummer is ook bereikbaar bij vragen of voor meer informatie over giftcards.

Ook een eigen cadeaukaart uitgeven?

Wilt u meer weten?